Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhen kívüli lesz, vagy...

Méhen kívüli lesz, vagy elvetélek? Vagy mégis van remény?

Figyelt kérdés

Utolsó mensim szep.3.án volt (tehát ez már a 6. hét lenne), két + tesztem van, a 2.-t tegnap reggel csináltam. A doki ma egy hete nézett uh-on, akkor csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látta, és ma is. (((-:

Mi lesz ebből? Félek a méhenkívülitől!

Tüneteim nincsenek, nem vérzek.

GYors válaszokat várok!

2010. okt. 12. 17:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Oh,értem...:(
2010. okt. 12. 18:17
 12/24 anonim ***** válasza:
carmen, ez most volt nálad? vagy korábbi terhességnél?!
2010. okt. 12. 18:21
 13/24 anonim ***** válasza:

Bocs az off-ért!

Carmen!!

Mi történt??? Ugye nem???!!!!!

2010. okt. 12. 22:07
 14/24 anonim ***** válasza:
Most már én is aggódom Carmen! Írjál ha tudsz!
2010. okt. 12. 22:11
 15/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Egy korábbi kérdésnél én rákérdeztem, Carmen sajnos elvetélt. :(

Kedves kérdező: szerintem sok jóra ne számíts. Én is hasonlóképpen jártam én is. Nálam kicsit később elkezdett nőni a petezsák, de üres volt. És a vetélés sem indult meg, műtét lett a vége.

Szorítok Neked, hogy minden jól alakuljon, de szerintem nem sok rá az esély.

2010. okt. 12. 22:35
 16/24 anonim ***** válasza:

Nekem a 6. héten találták meg, de nem is minden doki vette észre, többen néztek. Méhen kívül volt, de tüneteim nekem sem voltak, mert nem a petevezetőben volt, amit feszíthetett volna. Az a durva, h bárhol lehet a hasüregben..

Majd írd meg, mi lett!

2010. okt. 13. 10:02
 17/24 anonim ***** válasza:
itt vagyok rögtön irok úgy szoltak rám !!!
2010. okt. 13. 14:56
 18/24 anonim ***** válasza:

bocsánat hogy nem válaszoltam de mea culpa mert nem néztem át reggel a válaszokat....

szóval hétfőn volt uh. én hat hetesnek számoltam ut. mensi aug. 23 volt és szept 6.-án fogant a csepp irtam meg rajzoltam grafikont aztán mértem hőt és amikor már 11 napja fennt volt akkor teszteltem + lett aztán 4 nap múlva erősebb csik rá két hétre múlt héten mentem uh-ra akkor voltam számitásaim szerint 6. hétben de a dokinő csak petezsákot látott 6x6 mm-eset babát még nem. hétfőn hánytam és baromira fájt a fejem de vettem be advilt és elmúlt. pénteken meg fürdés elött pisiléskor megint rózsaszin lett a wc papir mondtam a férjemnek mire annyit kérdezett: akkor megint klinika?

betettem egy betétet és vártam de fürdés után már vér jött és szombaton nagyon beindult ma már jobb de még tegnap is nagyon görcsölt.

j .héten megyek dokihoz és ő majd elirányit hogy most mi legyen.

2010. okt. 13. 15:02
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Írj majd ha kiderül valami!

Carmen!

Nagyon sajnálom,pedig drukkoltam,hogy semmi baj ne legyen!!!

Adj majd hírt magadról!

S

2010. okt. 13. 23:58
 20/24 A kérdező kommentje:
méhen kívüli lett )-:
2010. nov. 6. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!