Egy hete csináltam Gabriel tesztet, szerintetek van okom az gyanítani, hogy terhes vagyok?
Úgy történt, hogy azt hittem május 12.én jött meg utoljára.. És késik. Csináltam egy Gabrielt, időn túl egy piros vonal. Pár órával később lett ott a vonal. 3 napra rá megismételtem, ismét negatív de félretettem pár órával később más egy vastagabb rózsaszín csík. Csatolok képet a két tesztről. Csak, hogy eszembe jutott, hogy nem 12.én jött meg, hanem május 28.án, de ,akkor még időben vagyok. Viszont két hete faj a derekam, bele beleszúr a méhem, és folyásom van. Használtam betadin kúpot, de ma reggel már érzem, hogy be is gyulladt a hüvelyem, ott a bejáratnál. Elég kellemetlen. Ma megyek délután nőgyógyászhoz, de addig gondoltam, hogy megkérdezem, hogy kinek mi a véleménye..Tudom, hogy időn túl, akkor nem számít, de a felső képen csak egy halvány vonal, az alsón pár nappal később már egy vastag halvány vonal. A képen nem tudom mennyire látszik, de a csík egyébként rózsaszín, nem szürke. Csatolok képet.
De mondtad neki azt az apró, lényegtelen részletet, hogy ÓRÁK MÚLVA(!) jöttek elő ezek a "csíkok"?🤣
Amúgy mennyit fizetsz a dokinak?😅
"De menstruáció előtt is lehet fals pozitív teszt, még akkor is ha rögtön két csík van, nem pedig órákkal később"
Igen, csak akkor cukcsi kis rákocskád van, de legalább egy jó kis bonyi komolyabb cisztád.
Aha, szóvalaz orvos akkor mégsem hülye, csak te nem értetted meg jól, amit mondott.
Ha pozitiv a teszt.az soha nem fals ...
Mindig valami miatt pozitiv a teszt.
Terhesseg miatt,legyen az akar kemiai,akar mehen kivuli,vagy ahogy a 15 irta betegseg miatt is lehet .
Szoval ok nelkul soha nem pozitiv az a teszt
Szavakkal nem tudom leírni mennyi ocsmány nő van ezen az oldalon a másik azt mondja hogy rákod van megáll az eszem esküszöm .
Kedves kérdező régebben énis sok kérdést tettem ide fel és olyan kommentek jöttek hogy a sírás ért én azt ajánlom neked ne gyere ide kérdezösködni mert sokkal rosszabbul leszel.
Tényleg nagyon sok rosszindulatú hozzászólás van mostanában a gyakori kérdéseken.
Én tesztelnék még pár nap múlva, nekem ennél halványabb lett a tesztem, egy héttel később erős pozitív lett. Nem mindenkinek emelkedik egyformán a hcg hormon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!