Egy hete csináltam Gabriel tesztet, szerintetek van okom az gyanítani, hogy terhes vagyok?
Úgy történt, hogy azt hittem május 12.én jött meg utoljára.. És késik. Csináltam egy Gabrielt, időn túl egy piros vonal. Pár órával később lett ott a vonal. 3 napra rá megismételtem, ismét negatív de félretettem pár órával később más egy vastagabb rózsaszín csík. Csatolok képet a két tesztről. Csak, hogy eszembe jutott, hogy nem 12.én jött meg, hanem május 28.án, de ,akkor még időben vagyok. Viszont két hete faj a derekam, bele beleszúr a méhem, és folyásom van. Használtam betadin kúpot, de ma reggel már érzem, hogy be is gyulladt a hüvelyem, ott a bejáratnál. Elég kellemetlen. Ma megyek délután nőgyógyászhoz, de addig gondoltam, hogy megkérdezem, hogy kinek mi a véleménye..Tudom, hogy időn túl, akkor nem számít, de a felső képen csak egy halvány vonal, az alsón pár nappal később már egy vastag halvány vonal. A képen nem tudom mennyire látszik, de a csík egyébként rózsaszín, nem szürke. Csatolok képet.
Ez csak szaradasi csik lesz
Par ora mulva viszont nem nezegetjuk a tesztet,pont ezert...
Nem, az első nem piros, kicsit sem.
Nem, a második nem "sokkal vastagabb" és a színe sem látható picit sem jobban.
Nem, a tesztet nem órákkal később olvassuk le. Könyörgöm, olvasd már el a használati utasítást.
Azért kell sajnos ilyen nyersen fogalmazni, mert ha virágnyelven írjuk le, akkor továbbra is bemagyarázod magadnak, hogy terhes vagy.
Nem, nem vagy az.
A pozitív teszt képen is pozitív.
Nem, ezek nem pozitív tesztek. Ezek negatívak.
8 hiaba mondod.
Tipikusan az a szemely a kerdezo akiar tudja hogy terhes,ott vannak a csikok de csak eloben latni
Csak azt nem ertem ha eloben rozsaszin,es te tudod,hogy a kepen szarul latni akkor minek teszed fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!