Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 nappal aktus után érezhetem...

11 nappal aktus után érezhetem már a tüneteket?

Figyelt kérdés
Hányingerem van, görcsölget a hasam, bevan feszülve. Ma reggeli tesztem negatív
2023. jún. 19. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tüneteket a terhesség okozná, tehát a hcg hormon, akkor a teszted pozitív lett volna. Szóval nem, ezek a tünetek nem terhessé miatt vannak.
2023. jún. 19. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
🤦‍♀️
2023. jún. 19. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem érezheted.
2023. jún. 19. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Dugás után is. Remegő láb tuti terhesség jele.

...

Nem.

2023. jún. 19. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
NEM érezhetsz SEMMIT aktus 11 NAPPAL!!!!!
2023. jún. 19. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. jún. 19. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

Kizárt.

Megnyugtatlak, nekem két nap múlva van a nem várt, és egy hete émelygek... no lám mégsem vagyok terhes ... csupán épp jobban dolgoznak a hormonok. Minden ciklus más egy nőnek.

És igaza van mindnekinek akik korábban írtak, ha van tünet amit terhesség okoz, akkor a teszt is pozi.

Mikor terhes voltam nekem is hamar pozi lett, egyből ahogy fura tüneteket tapasztaltam.

Tesztelni nem bűn ilyenkor, de el kell hinni, ha valami furcsa tünet van és negatív a teszt, az nem terhesség.

2023. jún. 19. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!