Szoptatás mellett teherbeesés-tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már van egy 10hósom, ősztől pedig rágyúrnánk a tesóra, viszont nem jött még meg. Napjában kb 3x szopizik, éjszaka viszont többet, sokat… sosem cumizott, helyette a cicimet használta, sztem innen ez a jó szokàsa. Ha őszig nem jön meg, gondolom felejtős lenne akkor elkezdeni próbálkozni, ugye?
Van itt olyan személy, aki szoptatás mellett mensi nélkül terhes lett? Néha olvasni ilyen mendemondákat…
Köszi előre is!
2023. jún. 18. 22:24
21/23 anonim válasza:
Gratulálok! Akkor jó gyorsan összejött. Mi is szoptatás alatt szeretnénk másodikat, megkérdezhetem, hogy végül megjött - e őszig? Vagy előtte sikerült a baba.
22/23 A kérdező kommentje:
Megjött 2x, de ilyen 50-60 napokra, tehát be sem állt igazán. Köszönjük ès sok szerencsét nektek! :)
febr. 2. 13:36
23/23 anonim válasza:
Köszi, nekem is 2x jött meg, 60 nap különbséggel, de akkor ezek szerint így sem lehetetlen. Könnyű terhességet! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!