Sziasztok! Már van egy 10hósom, ősztől pedig rágyúrnánk a tesóra, viszont nem jött még meg. Napjában kb 3x szopizik, éjszaka viszont többet, sokat… sosem cumizott, helyette a cicimet használta, sztem innen ez a jó szokàsa. Ha őszig nem jön meg, gondolom felejtős lenne akkor elkezdeni próbálkozni, ugye?
Van itt olyan személy, aki szoptatás mellett mensi nélkül terhes lett? Néha olvasni ilyen mendemondákat…
A mensit peteérés előzi meg, kb 14 nappal ovu után megjön.
Ugyan az mint amikor a nem menstruáló leányka terhes lesz, mert pont első peteérését elkapja így ott a gyerek úgy hogy soha nem menstruált.
2023. jún. 19. 00:49
12/23 anonim válasza:
Köszi #9, ezt nem is tudtam. :) Azt tudtam, hogy menstruáció alatt más lehet, de azt nem, hogy előbb is.
2023. jún. 19. 06:16
13/23 anonim válasza:
Úgy lehet peteérés mensi nélkül, ahogy már többen elmagyarázták, máshogy nem. Ha eddig nem menstruáltál, és terhes sem vagy, akkor nem volt még peteérésed a terhességed óta. (Ide nem értve az elmúlt tizenix napot, mert ki tudja nem épp most volt-e az első :D)
Nekem egyébként 12 hónapos korában jött meg először, de nálunk a gyermek már akkor 5 hónapja csak nappal szopizott. Barátnőmnek szintén 12 hónapra jött meg, pedig az ő gyermeke még javában szopizott éjszaka is. Sokaknak jóval előbb megjön, de olyan is van szép számmal, akinek a szoptatás végéig nincs peteérése.
2023. jún. 19. 08:26
14/23 anonim válasza:
A fiam 4 hónapos volt amikor megláttam a terhességi tesztem. Szedtem Azalia fogamzásgátlót plusz napi 5-6 szor szoptattam, nem menstráltam. Hát mit ne mondjak... nem kicsit volt meglepő. Ha ebböl indulok ki ha az a baba jönni akar jönni fog ha fejen is állsz. Az összes ismerősömnek sikerült szopi mellett a baba, bár igaz hogy 23 éves vagyok és ők is ennyi idősek (gondolom ilyenkor nagyon termékeny a szervezet, nem stresszelünk rá hogy összejöjjön mert nem kerget az idő, így könnyeb)
2023. jún. 19. 11:07
15/23 A kérdező kommentje:
Wow, micsoda sztorik! Köszi csajok. :) egyébként fura, mert mindig megéreztem a bébim előtt a peteérést, s mostanság éreztem hasonló tüneteket, de mensi sehol. A dokim szerint méhösszehúzódás lehet a szopitól. Igazából nem akarok görcsösen ráállni a baby projektre, lehet megvárnám, hogy megjöjjön először, mert akkor legalább tudnám a ciklusomat mihez viszonyítani. Na mindegy. Lesz, ami lesz, a tesó pedig majd jön, amikor szeretne.
2023. jún. 19. 11:38
16/23 anonim válasza:
Hogy alakult azóta?
2023. dec. 3. 08:16
17/23 anonim válasza:
Engem is érdekel! :) Mi is szerettünk volna kis korkülönbséggel tesót (azért olvastam a kérdést), erre sikerült a szülés utáni első együttlétből terhes lenni. :D Pedig iszsz, csak anyatejes baba.
2023. dec. 4. 13:07
18/23 anonim válasza:
De jó hogy írod 17es. 1 éves mellett szeretnék ismét babát, de még mindig cicizik viszonylag sokat. Akkor van remèny.
2023. dec. 4. 13:44
19/23 anonim válasza:
Simán! Az első két babám közt is 14 hónap van, most meg a másik és a harmadik közt 11 hónap lesz. Pedig az első is szopizott, amikor terhes lettem, ő is első peteérésből, csak vele később volt az első peteérés. Szurkolok, én nagyon élvezem a babázást két picivel. :) Olyan velük, mint azok a húsvéti képeslapok, ahol egy kosárban sok kis nyuszi ül, csak nyuszi helyett baba, és kosár helyett te. :)
2023. dec. 4. 14:28
20/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, csak most találtam vissza ide. Végül sikerült, 16. hetet töltöm lassan. Kislányunk mellé mégegy kislány érkezik.💕 még szoptatok, de már hálisten alig van a lànyomnak igénye rá.🤞🏼
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!