Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoptatás mellett teherbeesés-...

Szoptatás mellett teherbeesés-tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már van egy 10hósom, ősztől pedig rágyúrnánk a tesóra, viszont nem jött még meg. Napjában kb 3x szopizik, éjszaka viszont többet, sokat… sosem cumizott, helyette a cicimet használta, sztem innen ez a jó szokàsa. Ha őszig nem jön meg, gondolom felejtős lenne akkor elkezdeni próbálkozni, ugye?

Van itt olyan személy, aki szoptatás mellett mensi nélkül terhes lett? Néha olvasni ilyen mendemondákat…

Köszi előre is!

2023. jún. 18. 22:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%

A mensit peteérés előzi meg, kb 14 nappal ovu után megjön.

Ugyan az mint amikor a nem menstruáló leányka terhes lesz, mert pont első peteérését elkapja így ott a gyerek úgy hogy soha nem menstruált.

2023. jún. 19. 00:49
 12/23 anonim ***** válasza:
68%
Köszi #9, ezt nem is tudtam. :) Azt tudtam, hogy menstruáció alatt más lehet, de azt nem, hogy előbb is.
2023. jún. 19. 06:16
 13/23 anonim ***** válasza:
51%

Úgy lehet peteérés mensi nélkül, ahogy már többen elmagyarázták, máshogy nem. Ha eddig nem menstruáltál, és terhes sem vagy, akkor nem volt még peteérésed a terhességed óta. (Ide nem értve az elmúlt tizenix napot, mert ki tudja nem épp most volt-e az első :D)

Nekem egyébként 12 hónapos korában jött meg először, de nálunk a gyermek már akkor 5 hónapja csak nappal szopizott. Barátnőmnek szintén 12 hónapra jött meg, pedig az ő gyermeke még javában szopizott éjszaka is. Sokaknak jóval előbb megjön, de olyan is van szép számmal, akinek a szoptatás végéig nincs peteérése.

2023. jún. 19. 08:26
 14/23 anonim ***** válasza:
48%
A fiam 4 hónapos volt amikor megláttam a terhességi tesztem. Szedtem Azalia fogamzásgátlót plusz napi 5-6 szor szoptattam, nem menstráltam. Hát mit ne mondjak... nem kicsit volt meglepő. Ha ebböl indulok ki ha az a baba jönni akar jönni fog ha fejen is állsz. Az összes ismerősömnek sikerült szopi mellett a baba, bár igaz hogy 23 éves vagyok és ők is ennyi idősek (gondolom ilyenkor nagyon termékeny a szervezet, nem stresszelünk rá hogy összejöjjön mert nem kerget az idő, így könnyeb)
2023. jún. 19. 11:07
 15/23 A kérdező kommentje:
Wow, micsoda sztorik! Köszi csajok. :) egyébként fura, mert mindig megéreztem a bébim előtt a peteérést, s mostanság éreztem hasonló tüneteket, de mensi sehol. A dokim szerint méhösszehúzódás lehet a szopitól. Igazából nem akarok görcsösen ráállni a baby projektre, lehet megvárnám, hogy megjöjjön először, mert akkor legalább tudnám a ciklusomat mihez viszonyítani. Na mindegy. Lesz, ami lesz, a tesó pedig majd jön, amikor szeretne.
2023. jún. 19. 11:38
 16/23 anonim ***** válasza:
Hogy alakult azóta?
2023. dec. 3. 08:16
 17/23 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel! :) Mi is szerettünk volna kis korkülönbséggel tesót (azért olvastam a kérdést), erre sikerült a szülés utáni első együttlétből terhes lenni. :D Pedig iszsz, csak anyatejes baba.
2023. dec. 4. 13:07
 18/23 anonim ***** válasza:
De jó hogy írod 17es. 1 éves mellett szeretnék ismét babát, de még mindig cicizik viszonylag sokat. Akkor van remèny.
2023. dec. 4. 13:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Simán! Az első két babám közt is 14 hónap van, most meg a másik és a harmadik közt 11 hónap lesz. Pedig az első is szopizott, amikor terhes lettem, ő is első peteérésből, csak vele később volt az első peteérés. Szurkolok, én nagyon élvezem a babázást két picivel. :) Olyan velük, mint azok a húsvéti képeslapok, ahol egy kosárban sok kis nyuszi ül, csak nyuszi helyett baba, és kosár helyett te. :)
2023. dec. 4. 14:28
 20/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, csak most találtam vissza ide. Végül sikerült, 16. hetet töltöm lassan. Kislányunk mellé mégegy kislány érkezik.💕 még szoptatok, de már hálisten alig van a lànyomnak igénye rá.🤞🏼
jan. 31. 13:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!