15-20percig halvány pozitív és ahogy meg száradt negativ ez hogyan ?
A pozitív teszt nem fog eltűnni, vagy halványabb lenni. Nekem 10.dpo-n levő baromi halvány pozi tesztem is egyértelmű volt, és ami fontos, hogy fotózható. Még itt gyakorin is mindenki pozinak mondta.
Ha nem látszik fotón, akkor az a teszt negatív.
Ha még van pár nap a mensiig, akkor lehet, hogy két nap múlva pozit tesztelsz, de ez most még negatív.
Szerintem is, ha pozi az nem tűnik el. De ùgyis hamarosan kiderül. :) Drukkolok!
Én anno sok tesztet próbáltam és tény hogy ezt írjàk a tesztek hasznàlati utasítàsàban, hogy az eredmény x időn belül leolvasva érvényes csak..stbstb. De pl sok teszt hosszasan szívja fel magàt, ami típusfüggő ugyan, de van ilyen. Miközben pedig ezek a tesztek megszívjàk magukat végig làtszik ahogy a T vonalon àtmegy az anyag, pont mintha pozitív lenne a teszt. Sőt, ha kevés a vizelet mennyisége, akkor is elő szokott jönni ez a dolog gyakran. Szerintem lehet még pozitív a teszted. Ebből még bàrmi lehet, de szerintem inkább kellemesen csalódj. :)
A facelle az egyik legjobb teszt. Csak nem idő előtt kell használni... ha nem vagy tapasztalt tesztelő akkor ne korán próbálkozz. Tartsd be a szabályt, nem jelentkezik időre a vérzésed utána teszttelsz.
Én 8 éven át kb minden ciklusban ellőttem vagy 3 tesztet. Hidd el a pozitív nem tűnik el, az érzékeny teszteken, mint a facelle pedig amíg felszívja a vizeletet olyan mintha feltűnne a tesztcsík. Ezért van oda írva, hogy 3 perc után olvasható le. Egy valós pozitív eredmény évek múlva is látszódni fog a teszten és száradás után sokkal határozottabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!