1/21 anonim válasza:
Hát szerintem ez nem lesz pozitív. Nekem aznap már teljesen egyértelmű volt, nem kellett kérdezgetnem. Ha nem érzékeny (10es) a teszt a nem várt napján akkor is egyértelmű pozitív kellene ,hogy legyen.
3/21 anonim válasza:
Ha mara nem vartad, akkor vagy kesobb fogant, vagy pedig sajnos negativ lesz. Az en elso gyerekemnel a nemvart utani 2. napon lett halvany, de ennel erosebb, egyertelmu pozitiv a teszt, es o vegig kisebb is volt 6 nappal az elso trimeszteri uh-kon, a szules varhato datumat is ehhez igazitottak.
5/21 anonim válasza:
Ez hogy lenne pozotív? 🤣
1 csik ember....
6/21 anonim válasza:
Valami halványka van ott aminek még a színe se látszik, simán lehet csak a reagens, de én ezt totál negatívnak venném. Nem várt napján már egyértelműnek kéne lennie. Nekem ilyen, de még is egyértelműbb volt 4 nappal nem várt előtt.
Szóval vagy késett az ovud vagy 4-5 napot, vagy nem vagy terhes.
7/21 anonim válasza:
Szerintem negatív, Érdemes csinálni holnap is egy tesztet
8/21 anonim válasza:
Negatív. Ha az 1 csík 2 csík értelmezése nem megy azért gondold át a gyerekvállalást.
9/21 anonim válasza:
Nem tudom, milyen eszkozrol nezitek, de en rendes monitorrol latom, amire a kerezo utal, tenyleg latszik a masodik halvany csik. (Telefonrol nekem sem.)
Szerintem varj ket napot es tesztelj ujra, nem teljesen remenytelen az ugy. Egy ilyen halvany csikka jelentkezett be ket gyerekem is kezdetnek… :)
10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Utolsó igen látszik rajta amúgy élobe is
2023. jún. 5. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!