Szerintetek ilyen létezik?
Kb tavaly decemberben döntöttük el, hogy gyereket szeretnénk. Ezért elkezdtem odafigyelni magamra, vitaminokat szedtem és elkezdtem figyelni az ovulációm időpontjait. Az előtt is érdekelt ez a téma, de most érkeztünk el ahhoz, hogy bele kezdjünk a dolgokba. 27-30 napos ciklusaim vannak. Ovulációm pedig kicsivel előbb szokott lenni mint félidő, olyan 12 naptól szokott várható lenni. Az első próbálkozós hónapunkban (március) elsőre össze is jött a baba, csak sajnos méhenkívüli terhesség lett. Már abban a hónapban furcsáltam, hogy pozitív lett az Lh tesztem menzesz után 2 nappal. És előző nap pont élesben szexeltünk. De, ugye az a terhesség nem volt életképes.
Most újra zöld utat kaptunk a próbálkozáshoz. Elmúlt a vérzésem és rá következő nap szexeltünk védekezés nélkül (tegnap). Ma pedig ismét pozitív lett az lh tesztem.
Lehet buta kérdés, de ennyire tisztában lenne a szervezetem azzal hogy próbálkozunk és egyből generál idő előtt egy peteérést?Vagy mi? Más hónapban nem ilyenkor ovulálok. Most meg hogy megint próbálkoztunk, valahogy random hamarabb van peteérésem?Biztos nem a szextől vagy orgazmustól van, mert eddig is szexeltünk menzesz után közvetlenül csak ugye máskor védekeztünk. Szerintetek van ilyen?
A szex, ha jól sikerül, segítheti a peteérést.
Elvileg embernél ennek korlátai vannak, de elég sok állatnál közvetlenül a szex idézi elő a peteérést.
#3 Nekem 18 év alatt, amíg menstruáltam, sosem jött meg nyaraláson vagy táborban. Mindig vagy előtte pár nappal vagy utána jött meg.
Úgyhogy szerintem lazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!