Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan rendeljek lh és terhess...

Honnan rendeljek lh és terhességi tesztet ?ahol jó árba van és jó is ?

Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 19:41
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Elég hamar el kell kezdjem mivel nem rendszeres a ciklusom
2023. jún. 9. 19:42
 2/12 anonim ***** válasza:

batervezo.hu

David ovulációs tesztek jók. Ha még én használtál először csak 20-at rendelj, 25 mlU/l-est.

Ha már kitapasztaltad melyik a jó akkor rendszertelen ciklussal lehet venni 50-esével, első hónapokban nekem 10-12 db elment egy hónapban 40-45 napos ciklusokkal.

2023. jún. 9. 19:46
 3/12 anonim ***** válasza:
*babatervezo.hu
2023. jún. 9. 19:46
 4/12 A kérdező kommentje:

Azt láttam már

Es a digitális ?de az a baj az csak 10es csomag az kevés ?

2023. jún. 9. 19:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem digitális. A digitális drága és sz.r, azon nem látod ha erősödik, van akinek 2x mosolyog és nem tudod akkor melyik nap volt az erősebb.

Ez sima papír tesztcsík, pohárba pisilsz (elmosol egy joghurtos poharat az pont jó) belemártod és 15 perc múlva megnézed az eredményt. Megvárod míg megszárad, utána felragasztod egy lapra vagy be egy füzetbe, hogy majd össze tudd hasonlítani a következő napival, lásd, ahogy majd erősödik.

Premom vagy femometer app-ot ha letöltöd azokba be is lehet fotózni és megmondja hány %-os erősségű a tesztcsík.

Ha a babatervezo.hu oldalon a tesztek fülön a teszt csomagokra mész akkor ott van 20,30,50 darabos csomag, olcsóbban, mintha egyenként rendelnéd.

2023. jún. 9. 19:55
 6/12 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek

Rendeltem david20as érzékeny tesztet

A babatervező oldalról

2023. jún. 9. 20:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Sok sikert :)
2023. jún. 10. 07:14
 8/12 A kérdező kommentje:

Koszonom

Az a gond hogy ilyenkor nem kene egy vissza igazoló e-mail ?mert már 2x is meg rendeltem de semmit nem kaptam róla

2023. jún. 10. 20:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Én mindig tőlük rendelek, évek óta és nem volt még gond. Nem lehet, hogy elütötted a címed, vagy a spambe érkezik?
2023. jún. 10. 21:08
 10/12 anonim válasza:

Szia.

Én is onnan rendeltem mikor próbálkoztunk. Mindig nagyon hamar küldték és minden rendben volt, emellett nagyon kedvező áron van. Több hónap próbálkozás után az onnan rendelt ovu. tesztel sikerült terherbe esnem, ami természetesen nem félidőben volt, így biztosan állíthatom, hogy tökéletes eredményt mutat. A terhességi teszt is nagyon jó (sima tesztcsik, nem digitális) előbb mutatta ki, mint a drágább drogériás teszt.

Sok sikert nektek!

2023. jún. 11. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!