Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tejfölszerű folyásom van, fáj...

Tejfölszerű folyásom van, fáj a petefészkem, méhszájam teljesen lent van, nyitott. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Az ovulációm jan. 2-án volt..a párommal dec.25,26,30 és jan, 2-án voltunk egyutt..Pár napja megduzzadt a mellem , nagyon fáj, ma reggel tejfolszeru vlmi csurgott ki belolem, állandóan vizesnek érzem magam, gorcsolgetek ,fáj a petefészkem, a méhszájam teljesen lent van , konnyen elérem,enyhén nyitott..A mensimnek 16-(nem kellene megjonnie), már lassan 1-éve próbálkozunk , lehetséges, hogy most sikerult vagy ezek csak premenstruációs tunetek, nem merek elore orulni sem ,érdekes non-stop gorcsolok , mintha bármelyik pillanatban meg akarna jonni, szerintetek??
2008. jan. 6. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia.A nyitott méhszáj nem jelent terhességet.Èppen az ellenkezöjét.De reméljük,hogy összejött a babóca.Várd meg,hogy kimarad-e,és ha igen tesztelj.Szorítok.Nekünk is 11 hónapra volt szükség.

38hetes kismama.

2008. jan. 6. 12:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A menstruáció előtt érdekes a méhszáj helyzete, és keménysége.

Nekem mikor összejött a baba, előtte nem volt fenn, de zárt volt. Azót asajnos elvetéltem.

A tejfölszerű folyás stimmel, meg a mellfájdalom is.

Szorítok.

Nekem is volt non-stop hasszurkálás.

2008. jan. 6. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!