Azért látod más kérdések alatt is az idióta válaszokat,és azért válaszoltak neked is itt úgy ahogy válaszoltak,mert
1.a sok hülye pakolja ide a negatív tesztjét,amit mindenáron pozinak lát.minden napra jut belőlük minimum kettő
2.egy felnőtt nő nem tud elszámolni kettőig,feltétlen muszáj kiírni ide kérdést
De te miért vagy itt minden álló nap,hogy ilyen szinten nyomon követed a kérdéseket?
Mármint szerintem ez nem egészséges dolog ha ennyire felhúz egy fórum és ennyire számon tartod a kérdések számát.
Nem tartom számon a kérdések számát,csak jó a memoriam...
És nem vagyok itt naponta többször,ki is egne az agyam a sok hulyesegtol ami itt megy.
Egyszer a sürgősségire kellett mennem, vettek vért is, 15 lett a hcg-m. Mivel a terhesség fel sem merült bennem (pedig előtte már volt egy vetélésem, de akkor már korán mindenfélét éreztem), egyből megijedtem, hogy valami betegség miatt emelkedett az érték. Felhívtam a dokimat, de ő persze nem értette a problémámat, és közölte, hogy a 15 semmi, annyi szinte neki is lehetne (ő egy idősebb pasi), végül tényleg kémiai volt, szép lassan halványultak a tesztek is, amiket próbaképp csináltam.
Ezzel csak arra céloztam, hogy még a 15 se jelent semmit, tehát ha egy 5-ös teszt sem egyértelmű, akkor az tényleg semmi. Ez az ultraérzékeny teszt semmire nem jó, a nemvárt előtt pár nappal pedig már a Predi/Facelle is egyértelmű szokott lenni, és azokban meg is lehet bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!