Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez valami szellemc...

Szerintetek ez valami szellemcsík?

Figyelt kérdés
[link]
2023. máj. 31. 19:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
60%

Azért látod más kérdések alatt is az idióta válaszokat,és azért válaszoltak neked is itt úgy ahogy válaszoltak,mert

1.a sok hülye pakolja ide a negatív tesztjét,amit mindenáron pozinak lát.minden napra jut belőlük minimum kettő

2.egy felnőtt nő nem tud elszámolni kettőig,feltétlen muszáj kiírni ide kérdést

2023. máj. 31. 22:14
 22/28 anonim ***** válasza:
39%
Ja,és ezt már itt rohadtul unjuk,mi normális emberek akik nem bolondultunk meg.
2023. máj. 31. 22:14
 23/28 A kérdező kommentje:

De te miért vagy itt minden álló nap,hogy ilyen szinten nyomon követed a kérdéseket?

Mármint szerintem ez nem egészséges dolog ha ennyire felhúz egy fórum és ennyire számon tartod a kérdések számát.

2023. máj. 31. 22:43
 24/28 anonim ***** válasza:
47%
Nyugi, én a sok negatív kommentelővel ellentétben megértelek. Ha valaki nem tud értelmeset hozzászólni minek szól hozzá.Nekem a 9dpo-n pozitiv volt.Mertem tesztelni mert am nekem 9-10dpo-n már megjön..
2023. máj. 31. 22:46
 25/28 anonim ***** válasza:
86%
Kedves kérdező. Ez a fajta teszt ordas nagy 💩. Én is korán tesztelő voltam ugyanazért, mint a legtöbbünk. Nem várt napja előtt predictorral tesztelj. Aki nagyon vágyik a babára, látni akarja a második csíkot. Én megértelek, de ez a teszt negatív szerintem is. Az a második csík, nem az, amit szeretnél, hogy legyen. Még. Össze jön ám előbb utóbb 😊
2023. jún. 1. 07:04
 26/28 anonim ***** válasza:
45%

Nem tartom számon a kérdések számát,csak jó a memoriam...

És nem vagyok itt naponta többször,ki is egne az agyam a sok hulyesegtol ami itt megy.

2023. jún. 1. 08:18
 27/28 anonim ***** válasza:
19%
26# Viszont ami kérdés zavar,oda nem szükséges/kötelező válaszolnod. :D Aminél nem tudok érdemben válaszolni,vagy bosszantó,bármi oda nem írok. Ennyire ne unatkozz.
2023. jún. 1. 09:39
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a sürgősségire kellett mennem, vettek vért is, 15 lett a hcg-m. Mivel a terhesség fel sem merült bennem (pedig előtte már volt egy vetélésem, de akkor már korán mindenfélét éreztem), egyből megijedtem, hogy valami betegség miatt emelkedett az érték. Felhívtam a dokimat, de ő persze nem értette a problémámat, és közölte, hogy a 15 semmi, annyi szinte neki is lehetne (ő egy idősebb pasi), végül tényleg kémiai volt, szép lassan halványultak a tesztek is, amiket próbaképp csináltam.

Ezzel csak arra céloztam, hogy még a 15 se jelent semmit, tehát ha egy 5-ös teszt sem egyértelmű, akkor az tényleg semmi. Ez az ultraérzékeny teszt semmire nem jó, a nemvárt előtt pár nappal pedig már a Predi/Facelle is egyértelmű szokott lenni, és azokban meg is lehet bízni.

2023. jún. 1. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!