Mennyit nő 1 hét alatt a petezsak ?
Figyelt kérdés
Nem vart előtt 4 nappal(05.23.) mar látott a doki egy fekete foltot . Gondolom a petezsák lesz . Huvelyi uh t csinált. Ma már esetleg értéket is írhat hogy mekkora vagy még mindig nem számottevő a nagysága?2023. máj. 31. 08:20
1/17 anonim válasza:
Nem várt előtt 4 nappal meg semmit sem láthatott az orvos. Pozitív teszt (elmaradt menstruáció) után nagyjából 5-6 nappal látható először a petezsák.
Ha tényleg akkor kellett volna megjönnie a menstruációd a, amikor mondod akkor még lehet ma se fog látszani semmi.
Nekem 5hét+1naposan volt ha jól emlékszem 5mm a petezsák.
2/17 A kérdező kommentje:
Ide adta az uh képet is és meg mutatta rajta h hol van azért mertem írni h latta .
2023. máj. 31. 09:21
3/17 A kérdező kommentje:
De akkor lehet tévedett
2023. máj. 31. 09:21
4/17 anonim válasza:
Biztos nem láthatott petezsakot meg.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat akkor várok tovább türelemmel 😅
2023. máj. 31. 09:42
7/17 A kérdező kommentje:
Igen van. 23.an reggel már pozitív volt
2023. máj. 31. 09:55
8/17 anonim válasza:
Akkor szerintem elszamoltad a memstruaciodat.
Nem hiszem,hogy most vagy négy nappal a nemvart előtt ésar 23.-an volt egy pozi teszted.
9/17 anonim válasza:
Jaj igen látom már.ott a dátum.akkor már tényleg láthatott valamit a doki.elkerulte a figyelmemet,hogy írtál dátumot
10/17 anonim válasza:
Mondjuk nem biztos,hogy petezsakot,de valami van ott már biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!