Ma kellene megjönnie, de semmi, szerencsére semmi jel sincs. Szerintetek?
Én másodikommal az együttlétet követő 9. napon már émelyegtem, és + is lett, szóval ne mondjuk azt, hogy "nem lehetségesek" ilyen tünetek, csak éppen ritka.
Igaz, én nem vártam görcsösen a babára, úgy voltunk vele, hogy ha jönni akar, jöjjön, szóval nálam nem volt pszichés. És egyébként sem émelygek soha, csak az előző terhességemből már ismertem akkor az érzést, ezért tudtam biztosan.
Azért a nem várt környékén, sőt egy-két nappal utána már lehet tesztelni.
Szorítok!
Én a nemvárt előtti 1- napban már émelyegtem, de utána eltűnt, most jött vissza megint az émelygés (6 hetes vagyok).
De véleményem szerint is ezt elég ritka dolog.
Szóval nemvárt előtti 1-2 napban akart lenni.
Azért nagyon drukkolok neked :)
3. vagyok
A folyásból konkrétan nincs mire következtetni, az bármilyen lehet a ciklus ezen részében, akár babás vagy, akár nem.
Nekem egy 3 és egy 1 éves kislányom van, akik most alszanak... :o)
szia
A vizes folyás menstruáció közeledtét jelzi, a mellfeszülés ahogy megjön el is múlik , persze lehet babától is, de ezek a tapasztalatok -babatervezőkotthona.hu , persze semmi sem törvényszerű.
Szívesen a drukkot :)
Nekem nagyon frissek az élményeim, még csak 6 hetes vagyok.
A vizes folyás általában tényleg mensire utal, de mint mindenben vannak kivételek.
Én totálisan száraz voltam, viszont az 5. hét óta, folyamatosan vizes folyásom van, elég zavaró, de az orvos szerint teljesen természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!