Nem várt napján ilyen erősségű teszt ?
Figyelt kérdés
Ez a ma reggeli ^
Ezek pedig a predictor (csü du) a másik pedig péntek reggeli. Nem nagyon erősödött sajnos
2023. máj. 28. 20:46
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat 😊muszáj lesz nekem is kibirni addig és nem tesztelgetni.😄 Józan ésszel gondolva nincs is sok értelme de hát milyen az ember mikor aggódik főleg ha ilyenről van szó vagy hasonló fontos dologról.
2023. máj. 28. 21:37
12/15 anonim válasza:
Gondolkodj logikusan! Ha tesztelgetsz, akkor nem fogsz elvetélni?! Ellenkezőleg csak ártasz magadnak ezzel,hogy idegesíted magad.
13/15 anonim válasza:
A másik teszt x-epil? Mert akkor az valószínüleg 25-ös, a predictor viszont 10-es! Ezért látod úgy, hogy nem erősödött. Mindig ugyanolyan tesztet használj, ha azt szeretnéd tudni, erősödik-e! :)
14/15 AlexandraL22 válasza:
Szia! Átérzem a helyzeted. 20.án lettek pozi tesztjeim de csak június elsejére van időpontom dokihoz. Azóta egyetlen egy tesztet sem csináltam, csak elkezdtem szedni a Femibion 1 nevű vitamint. csak ajánlani tudom hogy kicsit lazits és élvezd 😍 4 éve probálkozunk a babával és volt egy vetèlésem is, de muszály ellazulni és pihenni nem idegeskedni. Boldog babavárást mindenkinek 😊 5+3 napos kismama
15/15 A kérdező kommentje:
Igen x epil . Hat szerencsére most nincs nyitva semmi bolt h vegyek és most nem is idegel annyira 😅 utolsó válaszoló neked is boldog baba várást 🥰és jó egészséget mindkettőtöknek
2023. máj. 29. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!