Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Szerintetek remélhetem...

Lányok! Szerintetek remélhetem, hogy baba van a dologban?

Figyelt kérdés

Több hónapja próbálkozunk babával, terhességre utaló tüneteim egyelőre nincsenek, de négy napja késik a mensim, és a hőm még nem esett le. Holnap fogok tesztelni. Drukkoljatok!

A görbém:

[link]

2010. okt. 11. 09:22
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Szia kedves Zsuzsa! Én is voltam csütörtökön UH-on, de sajnos azt mondta a doki, hogy ne nagyon éljem bele magam, mert az UH alapján pont 6 hetesnek diagnosztizálta a terhességemet. Nálam már látta a magzatot, 6 mm-esnek mérte a CRL-t, és volt szívverése is, de nagyon gyengén vert. Nagyon el vagyok keseredve, hiszen a hőgörbe és az együttléteink alapján nagyobbnak kéne lennie 6 hetesnél. Két hét múlva kell visszamennem, de nagyon nehezen telnek így a napok. Remélem, Veletek minden rendben, majd írj, hogy mi újság. Tündi
2010. okt. 30. 12:01
 22/27 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság Veletek? REmélem minden rendben az utolsó hozzászólásod óta. Nálam volt egy kis baj, de szerencsére elmúlt. Múlthét pénteken elkezdtem vérezni egy kicsit, de szerencsére nem tartott sokáig s azóta nem is jött vissza. Ma kellett visszamennem s mindent rendben találtak. Szépen fejlődik, csak én lettem veszélyeztetett terhes.Majd 2 hét múlva kell mennem 12 hetes ultrahangra.Minden jó Nektek.
2010. nov. 22. 11:55
 23/27 A kérdező kommentje:
Szia! A legutóbbi jelentkezésem óta sok minden történt, elmentem pár nappal később egy másik orvoshoz, aki még akkorának sem mérte a babát, mint az előző, így megbeszéltük, hogy ha egy hét múlva sincs semmi, műszeresen be kell fejezni a terhességet. Én akkor már nem reménykedtem, a gyógyszereket sem szedtem, újra emelgettem a kisfiamat és megittam egy vödör kólát. A hét elteltével egykedvűen vártam az ítéletet, a doki pedig közölte, van egy élő gyerekünk jó szívműködéssel. Azt hittem, leesek a vizsgáló ágyról, pedig feküdtem! Tegnap megint voltam UH-on, mert dec. 14-re hívott vissza a 12. hetire, és nem győztem addig várni. Jól tettem, mert a méretét tekintve behozta a lemaradást, most 11 hetesnek mérték, de találtak valamit a baba mellett, aminek nem kéne ott lennie, így genetikai tanácsadást javasoltak. Nem tudom ,meddig bírom ezt az érzelmi hullámvasutat, jó lenne már tudni, hogy rendben van e minden vagy sem. Örülök, hogy Ti is jól vagytok, várom a 12. heti beszámolód! Szép napot!
2010. nov. 26. 12:58
 24/27 anonim ***** válasza:
Szia.Nos , én már múlt héten voltam ultrahangon s a baba szépen fejlődik.Csak sajnos a lepényem eléri a méhszájat, ezért veszélyeztetett terhes lettem s sokat kell pihennem. Mintha olyan sokat lehetne egy örökmozgó 2 éves mellett. :) Na de azért nagyon vigyázok magamra.Én is járok genetikára, mert van egy unokatesóm, aki szívbetegen született s amiatt mennem kell. Már a kisfiammal is voltam annak idején s szerencsére nem volt semmi gond. Remélem most sem lesz, bár az már biztos, hogy mennünk kell majd az országos kardiológiai központba szívultrahangra. Na de egy utat megér, hogy megnyugodjunk.Amúgy jól vagyok, semmi panaszom nincs. Január első hetében kell majd mennem afp-re, addig nincs semmi. Így előre is kellemes karácsonyt Nektek s írj, mi van Veletek.
2010. dec. 14. 09:41
 25/27 A kérdező kommentje:
Szia! Mi is túl vagyunk a 12. heti UH-on, mindent rendben találtak, a baba tarkóredőjét 1,7-re mérték, az orrcsontját is látták. Voltam genetikai tanácsadáson is (most lettem 36.), de még nem döntöttük el, hogy pusztán a korom miatt vállaljuk e az amniocentézist. Előbb egy integrált tesztet csináltatunk, és annak illetve az AFP eredmény függvényében határozunk majd. Nagyon nehéz döntés. Tudom, hogy könnyű mondani, pláne így karácsony előtt, de tényleg pihenj, ha tudsz. Nekem szerencsém van, mert a kisfiam még 2 órát alszik napközben, így olyankor én is pihenhetek. Tüneteim nekem sincsenek már, bár a 6. és a 11. hét között nagyon rosszul voltam, de szerencsére elmúlt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kisfiú vagy kislány lakik e a pocakban. Ti mit szeretnétek? Mondtak valamit az UH-on? Nagyon vigyázz Magatokra, szép karácsonyt Nektek, jövőre "beszélünk"!
2010. dec. 16. 15:27
 26/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos én túl vagyok az afp-n s minden rendben van. MInden eredményem jó lett. S kiderült, hogy újra kisfiú lakik a pocakomban. Én nagyon örülök neki, ugyanis mindig is két fiút szerettem volna. :) Irtam járok genetikára s most is elküldtek Pestre a Gottsegen György kardiológiai intézetbe szívultrahangra. Már az első kisfiammal is voltam, de nem volt semmi gond. Itt Debrecenben a Klinikán nem tudják elég alaposan megnézni a szívét s ezért kell mennem. Február 18-ra kaptam időpontot. Egyébként jól vagyok s eddig csak 1 kg-t híztam. Nem is baj, hiszen így is van rajtam felesleg. Írj majd, Veletek mi újság.

2011. jan. 16. 08:43
 27/27 A kérdező kommentje:
Szia! Elnézést a megkésett válaszért, de biztosat szerettem volna írni Neked, és mostanra lett meg a vizsgálat eredménye. Végül - az utolsó pillanatban - bár az eredményeim nem indokolták csak a korom, bevállaltam a magzatvíz-vételt, amit szigorú egy hét pihenés követett, majd még két hét várakozás, de végre megvan az eredmény, mely szerint a babánkak nincs kromoszóma-rendellenessége, és kislányunk lesz. Mi meg ennek örülünk nagyon, mert mindig egy fiút és egy lányt szerettünk volna, szóval tökéletes! Gratulálok a kisfiatokhoz! Ha Ti így szerettétek volna, akkor nektek is tökéletesen alakult. Milyen érdekes, hogy elvileg ugyanazokon a napokon voltunk együtt, és mégis más nemű babákat várunk. Szerintem, az lehet a különbség, hogy a mi babánkat pár nappal fiatalabbnak mérik, így később foganhatott. Remélem, a kardiológián minden rendben volt! AZ 1 kg hízás nagyon jó, én most a 20-21. héten 4 kg-nál tartok, amiben sajnos a karácsonyi bejgli igencsak besegített. Jó lenne 10 kg alatt maradni, de nem hiszem, hogy sikerülni fog. Nemsokára esedékes a vércukorszint-mérés, jó lenne, ha minden rendben lenne. Ti terveztek 4D-s UH-ot? Mi valamikor március közepére tervezzük. A kisfiunkkal a 29. héten voltunk, és sikerült egy mosolygós képet készíteni róla, az arcvonásai már nagyon hasonlóak voltak. Még egyszer gratula a fiúcskához, és írj, hogy mi van veletek! Szép napot!
2011. febr. 9. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!