Lányok! Szerintetek remélhetem, hogy baba van a dologban?
Több hónapja próbálkozunk babával, terhességre utaló tüneteim egyelőre nincsenek, de négy napja késik a mensim, és a hőm még nem esett le. Holnap fogok tesztelni. Drukkoljatok!
A görbém:
Gratulálok!!!!! De jó neked !!! :)))
Légyszi írd le hogy mióta próbálkoztok és hogy mit szedtél, vagy mit csináltál? Köszi! :)
Sziasztok! Köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok! Még adós maradtam pár válasszal, amit most pótolok, hátha visszanéztek még ide.
Kedves 12:03-as Kérdező! Semmi különöset nem csináltunk, a görbe alatt be vannak írva a vitaminok, amiket szedtem, illetve a ciklus első felében cickafark teát ittam. Vezettem a hőgörbémet, ovuteszteltem, és a megfelelő napokon együtt voltunk a férjemmel. Jól kellett időzítenem, mert a minden másnapi együttlét nálunk nem nagyon valósítható meg. Még csak azt se mondhatom, hogy nem foglalkoztam a dologgal, egyszerűen most volt megfelelő a csillagok állása. :)
Kedves 12:04-es Kérdező! Csak most tudtam feltölteni, itt van a kép a tesztemről:
Kedves Zsuzsa! Képzeld, nekem is van egy kisfiam, 16 hónapos. :))) Én is két hét múlva tervezem az első ultrahangot, nagyon sok idő van még addig, remélem, minden rendben lesz!
Szép napot Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!