Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Szerintetek remélhetem...

Lányok! Szerintetek remélhetem, hogy baba van a dologban?

Figyelt kérdés

Több hónapja próbálkozunk babával, terhességre utaló tüneteim egyelőre nincsenek, de négy napja késik a mensim, és a hőm még nem esett le. Holnap fogok tesztelni. Drukkoljatok!

A görbém:

[link]

2010. okt. 11. 09:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
én is azt látom,hogy pozitívat tesztelt amihez nagyon gratulálok.csak amikor feltetted a kérdést akkor már kész kellett legyen a teszt,nem így van?szóval akkor már tudtad h baba van:)
2010. okt. 11. 10:51
 12/27 A kérdező kommentje:
A kérdést reggel tettem fel teszt nélkül. De képzeljétek, a férjem nem bírt várni holnapig, és elrohant egy tesztért a patikába. Én nagyon nem akartam, mert hogy majd holnap a reggeli elsőből lesz csak tuti biztos, de addig erősködött, hogy kénytelen voltam megcsinálni, mert nem akartam ezen összeveszni vele, és ott a második csík!!! Ezután írtam be a + jelet, ezek szerint a link nem az akkori állapotot mutatja, hanem a közbeni változást. Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!
2010. okt. 11. 11:54
 13/27 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!!! De jó neked !!! :)))

Légyszi írd le hogy mióta próbálkoztok és hogy mit szedtél, vagy mit csináltál? Köszi! :)

2010. okt. 11. 12:03
 14/27 anonim ***** válasza:
Szia gratulálok!! Megmutatod a teszted?
2010. okt. 11. 12:04
 15/27 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, kicsit szét vagyok esve, elküldtem a kommentet, de nem is válaszoltam mindenkinek. :))) Szóval ez volt az ötödik próbálkozós hónapunk, és már nagyon vártuk a gólyát. Kedves Kismama-társam! Úgy tűnik, Te sokkal bátrabb vagy, mint én a tesztelést illetően, én most is csak "presszió" alatt :) mertem belevágni a dologba. Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen, alig várom, hogy halljam a szívverését az ultrahangon. Nagyon gratulálok Nektek, és sok boldogságot kívánok!
2010. okt. 11. 12:06
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
9.33-as kismamatársad vagyok. Nem vagyok én bátrabb, csak esetleg tapasztaltabb. Nekem már van egy kétéves kisfiam s ugyanezeket a tüneteket éreztem akkor is, mint most.Sejtettem hogy baba lesz a dologban. Mikor mész orvoshoz? Én majd csak 2 hét múlva tervezem, hogy már biztosan legyen szívhangja is. Minden jót Nektek s boldog babavárást kívánok! Néha majd írj, hogy mi van Veletek. Visszanézek majd ide. Zsuzsa
2010. okt. 11. 12:55
 17/27 anonim ***** válasza:
De jo nektek!Boldog babavárást mindenkinek:)
2010. okt. 11. 13:13
 18/27 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok kedves Kérdező,sok boldogságot!
2010. okt. 11. 19:13
 19/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok! Még adós maradtam pár válasszal, amit most pótolok, hátha visszanéztek még ide.

Kedves 12:03-as Kérdező! Semmi különöset nem csináltunk, a görbe alatt be vannak írva a vitaminok, amiket szedtem, illetve a ciklus első felében cickafark teát ittam. Vezettem a hőgörbémet, ovuteszteltem, és a megfelelő napokon együtt voltunk a férjemmel. Jól kellett időzítenem, mert a minden másnapi együttlét nálunk nem nagyon valósítható meg. Még csak azt se mondhatom, hogy nem foglalkoztam a dologgal, egyszerűen most volt megfelelő a csillagok állása. :)

Kedves 12:04-es Kérdező! Csak most tudtam feltölteni, itt van a kép a tesztemről:

[link]

Kedves Zsuzsa! Képzeld, nekem is van egy kisfiam, 16 hónapos. :))) Én is két hét múlva tervezem az első ultrahangot, nagyon sok idő van még addig, remélem, minden rendben lesz!

Szép napot Mindenkinek!

2010. okt. 13. 07:53
 20/27 anonim ***** válasza:
Szia. Zsuzsa vagyok. Én nem bírtam tovább s tegnap elmentem az orvoshoz. 6 hetes és 6 napos terhességet állapítottak meg s június 16-ra lettem kiírva. Még csak petezsák látszódott, 12 mm-es. Remélem Veletek is minden rendben. :)
2010. okt. 28. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!