Szerintetek terhes lehetek?
4 nap múlva kéne megjönnie.
1 hete kicsi véres-barnás volt a WC papíron,mikor töröltem.
Azóta nagyon fáj a mellbimbóm.
Ma reggel teszteltem az 5ös erősségű Viola teszttel,de negatív lett.
Minek tesztelsz négy nappal előtte?várd meg amíg nem jön meg,vegyel egy normális tesztet,és azzal tesztelj
Ha az 5-os erősségű negatív akkor szerintem nem vagy terhes
Szerintem igen.
A fajó mellbimbó meg a negatív terhességi teszt alapján egyértelműen, minden kétséget kizáróan terhes vagy.
Nekem a 10 es is + volt 4 nappal mensi előtt, biztos ovuval.
Ha az ovud tudod és 10 nap eltelt azóta az 5 ös teszt mutatná már
Passz mikor volt.A párom akk itthon volt mikor lehetett és együtt voltunk mindennap.
3 éve a predictor 4 nappal menszi előtt full negatív volt aztán csak kiderult hogy terhes vagyok sajnos annak missed ab lett a vége,plusz akk a bimbim sem fájt.
Hétfőn megcsinalom a másik tesztet,ha az is 1 csíkos lesz akk biztos nincs semmi.
Köszönöm a válaszokat. 🙂
Jaj ezek az okosok Istenem,belehaltal volna ha ezt nem írod le igaz???!!!
Nem az okostojásokra vagyok kíváncsi,hanem olyanra akinek volt ezzel tapasztalata!
Amúgy leirtam h akk nem fájt a mellem semmi előjele nem volt hogy terhes lennék,most meg van, csak tudod 2 missed ab és egy kémiai terhesség után próbál az ember mindenbe kapaszkodni, hidd el hogy én sem jó kedvemből írtam ide.
Sajnos nem csak téged érint a missed ab és a kémiai terhesség...sok ezer nőt rajtad kívül.
Ennek a kérdésnek se volt sok értelme.
Nem vagyunk mi nőgyógyászok,és ahány nő,annyi szervezet.
Nem a hetes voltam mielőtt még nekiesel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!