Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség jele?

Lehet terhesség jele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma tartok a 29 ciklusnál azaz menstruáció előtt 4 nappal. 31 naposak a ciklusaim de van mikor el nyúlik 34ig is de tovább nem. Szóval a helyzet az hogy ma reggel óta émelygek és enyhe hányingerem van nem erősen csak a gyomromat érzem. A másik dolog az eléb mikor voltam a mosdóba a bugyimon egy kis rozsda barna kis folyás volt de nagyon kicsi kis folt ha nem néztem volna rá biztos meg sem láttam volna. Azt hittem meg fog jönni mert ma szurkált a hasam alja de mikor meg töröltem nem volt semmi a papíron. Reménykedhetek? Már egy fél éve próbálkozunk és semmi.
2023. máj. 20. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha terhességi tünetek, akkor a teszt is + kell legyen.

Mi hiába találgatunk.

2023. máj. 20. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:

A rosszullét nagyon korainak tűnik, hacsak nem volt egy kósza peteérésed ciklus elején, de amúgy ha próbálkoztok, nyilván van esélyed teherbeesni minden ciklusban. Egy érzékeny teszttel megpróbálkozhatsz lassan.

Off:"ha nem néztem volna rá biztos meg sem láttam volna"

Hát jár így az ember néha :D

Bocsi :)

2023. máj. 20. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Az émelygés nem a terhesség JELE, hanem mellékhatása. Rengeteg minden mástól is émelyeghetsz (fáradtság, betegség, gyomorrontás, túlevés, autózás, utazás, "csak úgy"), és a terhesség rengetegszer nem jár (vagy nem rögtön az elején jár) émelygéssel. Nem emiatt vagy/nem vagy terhes, a teszt mond biztosat. A vérzés nem túl ígéretes, de bármi lehet, lehet akár beágyazódás (ebben az esetben amúgy is késne a menzeszed), akár hormonprobléma, vagy egyszerűen kicsit előbb jelezte a szervezeted, hogy meg fog jönni.

Szurkolok, hogy sikerüljön, de ne az ilyenekre alapozz, hanem a tesztre!

2023. máj. 21. 09:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már nem fáj a hasam és azóta sem jött semmi. Tesztelni nem várt napján szeretnék ha addigra nem jön meg.
2023. máj. 21. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!