Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ettől lehet baja a babának?

Ettől lehet baja a babának?

Figyelt kérdés

Azt terveztük, már a teherbeesés előtt hónapokban:

1. nem iszunk,

2. nem kávézunk,

3.vitamint kezdek szedni.

De váratlanul lettem terhes!

A terhesség előtti hónapokban

1. ittunk, de a foganás óta nem ittunk

2. kávéztunk, a terhesség előtt is, alatt is,

3. nem szedek vitamint.

2023. máj. 18. 14:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
A legnagyobb baja a para anyja lesz.
2023. máj. 18. 15:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Miert beszelsz tobbes szamban ? Nem a ferjed a terhes.

6 hetig nem vagy osszekottesben a babaval, addig nem megy at hozza semmi, ha drogozol, az sem.

Kavezni lehet terhesseg alatt is, napi 200 mg koffein, ez 2 espressonak vagy 4 dobozos kolanak felel meg.

2023. máj. 18. 15:34
 3/12 anonim ***** válasza:
42%

Sosem szedtem vitamint,mindkét gyerekemmel kaveztam,sőt dohányoztam is a terhességek előtt(ezt szigorúan letettem mindkét alkalommal mikor kiderült a terhesség,meg jó,hogy nem szívtam sokat,egy nap három négy szálat kb)

Az egyik gyerekem 10 éves lesz,a másik 15 hónapos.

2023. máj. 18. 15:39
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

2. Hagyd már ezt a "nem vagy összeköttetésben" hülyeséget kérlek. De, ha drogozik, az is "átmegy".

Kérdező, ha nem ittátok magatokat alkoholmérgezésig, akkor nagy gond nem lesz biztosan.

A kávéról egyáltalán nem kell lemondani, a normál mennyiség nincs semmilyen károsító hatással a magzatra. De az sem biztos, hogy meg fogod tudni inni...

Vitamint szedj, mert különben durva vitaminhiányod lesz idővel.

2023. máj. 18. 15:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondoljunk...

Mi baja lenne, ha 2 hónapja meg mult héten ittál, ittatok (?), de mióta bent van a baba meg nem ittál, ittatok?

A Kávé végig megengedett, ha ok a vérnyomásod. ( Csak a tiéd, a férjedé nem számít.)

A vitamin neked kell, a baba elveszi a magáét.

Olvass sokat.

2023. máj. 18. 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:
58%

Nincs összeköttetés az anya és a magzat közt ilyenkor. A drog is csak azért megy át, mert akár hónapokba is telhet, mire teljesen kiürül a szervezetből.

Szedj vitamint, ne igyál több alkoholt és minden rendben lesz.

2023. máj. 18. 16:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szedj folsavat legalább mert annak hiánya miatt megnő a veleszületett velőcső záródási rendellenességek kialakulásának kockázata.

A továbbiakban ne fogyassz alkoholt, kávét lehet napi 2 csészével.

2023. máj. 18. 16:36
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

"A vitamin neked kell, a baba elveszi a magáét."

Már ha van miből elvenni. Szóval a vitamin kettőtök miatt kell.

2023. máj. 18. 16:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. A férjemet csak azért említettem mert olvastam jobb ha a pali is a fogantatás előtti hónapokban nem alkoholizál. Mi több én azt olvastam, a fogantatás előtti alkohol elkerülése a férfiaknál fontosabb, mint a nőknél, nyilván foganás után a nő nem ihat, a férfi igen (de nem fog).
2023. máj. 18. 17:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy ,,a nő nem ihat, a férfi igen, de nem fog,,....

Apuka szerencsétlen 🤣🤣

A mi esetünkben épp egy egzotikus nyaralás előtt két nappal lett pozitív a tesztem.

Sajnáltuk, hogy az iszogatas része ugrott a nyaralásnak, de azért óvatosan egy kis rumkóstoláson én is részt vettem, a férjem pedig nyugodtan megihatta amit szeretett volna, nem kötöttem szerencsétlent gúzsba.

2023. máj. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!