Ettől lehet baja a babának?
Azt terveztük, már a teherbeesés előtt hónapokban:
1. nem iszunk,
2. nem kávézunk,
3.vitamint kezdek szedni.
De váratlanul lettem terhes!
A terhesség előtti hónapokban
1. ittunk, de a foganás óta nem ittunk
2. kávéztunk, a terhesség előtt is, alatt is,
3. nem szedek vitamint.
Miert beszelsz tobbes szamban ? Nem a ferjed a terhes.
6 hetig nem vagy osszekottesben a babaval, addig nem megy at hozza semmi, ha drogozol, az sem.
Kavezni lehet terhesseg alatt is, napi 200 mg koffein, ez 2 espressonak vagy 4 dobozos kolanak felel meg.
Sosem szedtem vitamint,mindkét gyerekemmel kaveztam,sőt dohányoztam is a terhességek előtt(ezt szigorúan letettem mindkét alkalommal mikor kiderült a terhesség,meg jó,hogy nem szívtam sokat,egy nap három négy szálat kb)
Az egyik gyerekem 10 éves lesz,a másik 15 hónapos.
2. Hagyd már ezt a "nem vagy összeköttetésben" hülyeséget kérlek. De, ha drogozik, az is "átmegy".
Kérdező, ha nem ittátok magatokat alkoholmérgezésig, akkor nagy gond nem lesz biztosan.
A kávéról egyáltalán nem kell lemondani, a normál mennyiség nincs semmilyen károsító hatással a magzatra. De az sem biztos, hogy meg fogod tudni inni...
Vitamint szedj, mert különben durva vitaminhiányod lesz idővel.
Gondoljunk...
Mi baja lenne, ha 2 hónapja meg mult héten ittál, ittatok (?), de mióta bent van a baba meg nem ittál, ittatok?
A Kávé végig megengedett, ha ok a vérnyomásod. ( Csak a tiéd, a férjedé nem számít.)
A vitamin neked kell, a baba elveszi a magáét.
Olvass sokat.
Nincs összeköttetés az anya és a magzat közt ilyenkor. A drog is csak azért megy át, mert akár hónapokba is telhet, mire teljesen kiürül a szervezetből.
Szedj vitamint, ne igyál több alkoholt és minden rendben lesz.
Szedj folsavat legalább mert annak hiánya miatt megnő a veleszületett velőcső záródási rendellenességek kialakulásának kockázata.
A továbbiakban ne fogyassz alkoholt, kávét lehet napi 2 csészével.
"A vitamin neked kell, a baba elveszi a magáét."
Már ha van miből elvenni. Szóval a vitamin kettőtök miatt kell.
Mi az, hogy ,,a nő nem ihat, a férfi igen, de nem fog,,....
Apuka szerencsétlen 🤣🤣
A mi esetünkben épp egy egzotikus nyaralás előtt két nappal lett pozitív a tesztem.
Sajnáltuk, hogy az iszogatas része ugrott a nyaralásnak, de azért óvatosan egy kis rumkóstoláson én is részt vettem, a férjem pedig nyugodtan megihatta amit szeretett volna, nem kötöttem szerencsétlent gúzsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!