ISZSZ babával, szülés után kinek mikor jött meg az 1. menzesze?
Figyelt kérdés
Mennyit szopizott/evett akkor a baba?2023. máj. 18. 07:49
11/16 anonim válasza:
Nekem majdnem 8 hónapos volt a babám, mikor megjött először (május 7-én), még nem tudom, mennyire áll be a ciklusom.
Reggel és este szopik a babám, de akkor is fejem, mikor szilárd ételt kap, és vagy azt kapja uzsonnára vagy fagyasztom, ez nem tudom, mennyit számít.
13/16 anonim válasza:
6 hettel, nem voltam szerencses.
14/16 anonim válasza:
Elsővel 8 hétre, másodikkal 5 hónapos korában.
Mindkettő még bőőven szopizott éjjel is óránként, nappal is milliószor és mégis.
15/16 anonim válasza:
15 hónapos korában. Pont jókor, mert akkor kezdtünk kistesóban gondolkozni ;). Akkor még naponta 4-szer szopott. Viszont teljesen lutri, hogy kinek mikor, erre nem építenék a helyedben.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem építek én sem, csak kíváncsi voltam/vagyok, másnál hogy alakult.
2023. máj. 18. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!