Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeestem volna hüvelygyűrű...

Teherbeestem volna hüvelygyűrű használata mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy éve használok ladeeringet, de az előző kapcsolatomban mindig óvszerrel együtt használtuk. Az új párommal ebben a hónapban először kétszer szexeltünk gumi nélkül, egyszer a gyűrűmentes időszak vége előtt 2 nappal (a menstruációm vége felé), egyszer pedig az új gyűrű behelyezését követően egy héttel. Nem ment el bennem, illetve a gyűrűt is rendeltetésszerűen használom (időben tettem be, nem veszem ki 3 hétig egyáltalán ilyenkor, nem szedek gyógyszert mellé, ami miatt esetleg nem lenne hatékony) és tudom, hogy elvileg védenie kellene a gyűrűnek, de eltelt kb egy hét azóta és most olyan fura érzésem van és félek. Semmi konkrét az alhasi görcsökön és a "mindjárt megjön" érzésen kívül, lehet, hogy csak a parázás miatt érzem ezt, de ez sem szokott lenni ilyenkor. Egy hét múlva kell kivennem a gyűrűt, rá 3 napra szokott megjönni, aggódok...

Csináltam tesztet, de egyelőre negatív.

2023. máj. 15. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Csodák vannak, de ez alapján szerintem kb. biztos, hogy nem vagy terhes. :) Ha figyeled magad, sokkal több ilyen fantom tünetet lehet észrevenni, amit normál körülmények közt fel sem vennél. Én nagyon tapasztaltam ezt, amikor szerettem volna terhes lenni.

Ha csak 10 nap múlva kéne megjönnie, akkor ha terhes leszel, sem mutatja még a teszt vagy érezhetsz tünetet. Bőven elég akkor tesztelni, ha nem jön meg, addig meg nyugi, minden rendben lesz. :)

2023. máj. 15. 21:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2023. máj. 15. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Meg fog jönni, ne aggódj :)
2023. máj. 16. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!