Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés alacsony vagy megemel...

Peteérés alacsony vagy megemelkedett hőnél van?

Figyelt kérdés

Van aki azt mondja akkor van amikor leesik a hő, valaki azt mondja akkor van amikor legelőször elkezd emelkedni.

Ha a peteérés az első megemelkedett hőmérsékletű napon van, akkor a ciklus.hu miért nem akkorra jelöli?

Nekem - és ahogy látom itt sokaknál - a ciklus.hu mindig az utolsó alacsony napra húzza be.

Akkor most hogy van???

2010. okt. 10. 15:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves első. És a fiadnál nem emlékszel hogy jött össze?

Ha van már babád akkor biztos nincs semmi gond!

2010. okt. 10. 16:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyszer voltunk együtt a 6. napon, erre határozottan emlékszem, utána két hétig semmi, mert mind a ketten dolgoztunk. És mégis sikerült. Én azt mondanám mázlink volt. De tuti utána sem csináltuk kétnaponta, szerintem egész hónapban ha háromszor voltunk együtt. Hát ilyen is van, bár ezzel neked nem sokat segítettem.
2010. okt. 10. 17:21
 13/13 A kérdező kommentje:

:) azért aranyos vagy hogy megosztottad, köszönöm!

Nagyon drukkolok neked a babához!

2010. okt. 10. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!