Ovu után 1-2nappal már pecsételek,1,5éve próbálkozunk a babával,a leleteim teljesen jók,van esetleg valamilyen tabletta ami segithetne ezen a közti vérzésen?
Az orvos miből " gondolja" hogy nem szenvedsz progeszteron hiányban?Ciklusod 21.napján mért progeszteron szintet és az rendben volt? Vagy mi alapján mondta azt hogy" nem gondolja"? Rendben okés akkor tuti most volt ovud ha lh teszttel méred :)
Szerintem menj egy másik orvoshoz és ott nézzenek progeszteronszintet, de alapvetően nem normális ez a vérzés.Elképzelhető hogy más áll a háttérben de progeszteronhiányt nem árt nézetni.
Ugy 1eve tart hogy az ovu utan 2-3-4nappal mar barnazas van.ez eltart egeszen a mensiig.Van mar egy 5eves kislanyom.Elotte is volt hasonlo,de akkor csak a mensi elotti 3-4napban volt.Illetve terhesseg alatt az elso 3honapban.Barnazas,verzes.Ott azt mondtak hogy nem tudjak hogy miert van.
Progeszteron meres nem tortent.Azt mondta csak h azt gondolja hogy nincs progeszteron problemam
Akkor kérdem én mint kivülálló, nem orvos, hogy mit gondol, mi miatt lehet ez a vérzés ami eltart már egy éve kb? Szerintem keress fel másik orvost :(
Kislányod könnyen fogadt?
Akkor mit mondott az orvos? Voltál akkor orvosnál amikor láttad hogy nem jön össze hónapok után? Most is babát szeretnél gondolom?
Szerintem menj orvoshoz , mert ez akkorsem normális.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!