Ránéz valaki a görbémre?
Ez az első hőmérős hónapom, 5 hónapja próbálkozunk, gondoltam kibróbálom. Szerintetek jelenthet jót?
Ahogy az utolsó írta.
Illetve ez sem teljesen igaz. Aki már görbézik pár hónapja annak jó lehet megállapításra is.
Pl én ilyen görbével voltam terhes. De nekem pl napokkal mensi előtt már létszott, hogy meg fog jönni.
Akinek viszont mensi alatt esik csak vissza a hője annak bizony semmit nem jelent a magasan lévő hő és ugye így terhesség megállapítására sem alkalmas. Mert a terhes és a nem terhes görbéje is ugyan olyan lesz.
Neked ez az első görbéd, a görbe alapján simán ellőnék egy tesztet hátha. Bár már gyakorlatilag kivárhatod megjön e. 3 görbe után már tudni fogod mi a helyzet nálad.
Ha neked is csak mensi ideje alatt esik vissza, akkor csak egy dologra lesz jó a görbe...utólag látni fogod, hogy megtörtént e az ovu. Ezzel együttlétet időzíteni sem lehet, ahhoz inkább kell az lh teszt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!