Mondanátok véleményt a görbémről?
IR/PCOS-em van így elég rég volt már vérzésem,jelenleg ilyen a görbém,most voltak ovulációra jelek. Jelenleg a méhem feszül és jobb petefészkem körül fáj. Esetleg megvolt az ovu vagy ez nem látszik a görbéből?
Pont ma olvastam a tul alacsony illetve tul magas hőről, hogy hogyan befolyásolja a teherbeesést.
Az egyikben azt irtak hogyha alacsony a kútra kis szájban a ho az azert van mert alacsony a progeszteron szint. Az pedig azert baj mert az általa megemelkedett magasabb testhomerseklet az egyik felteltele annak hogy könnyebben menjen beagyazodas. A másik pedig persze hogy a progeszteron növeli a mehfal vastagságát ami ugye szinten kell.
Indulnak felhúzták a pcot illetve pajzsmirigy problémákat is. Talán tobbet is de hirtelen nem nem emlekszem, ha valakit erdekel akkor majd visszakeresem a cikket (angol) .
En is azert kutakodni meet nem bírom elemezni a gorbemet es en is azon agyalok hogy nem alacsony e a hom.
Fogamzásgátló abbahagyasa itan vagyok a második hónapban.
Az en gorbem most ilyen:
Kedves kerdezo, szerintem is a 28. ciklusnapon volt ovud, viszont a te hőd szerintem is alacsony, az alapho is. Szerintem ha megmutatod a dokinak a görbedet akkor tud adni ra valami kezelést.
H
Na most vettem eszre hogy kijavított a telom...
*ha alacsonyabb a kútra kis fázisban a hő ...
H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!