Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az x-epil teszt túl halvány...

Ez az x-epil teszt túl halvány 14 dpo-n?

Figyelt kérdés

13 dpo-n nagyon szép lett a predictor, gondoltam, ma megpróbálok egy kevésbé szenzitív tesztet. Nekem hagyon halványnak tűnik.

Képek:

[link]

[link]

Sajnos márciusban volt egy korai vetélésem, ezért aggódom.

Köszönöm!

2023. máj. 13. 07:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nyomj egy Clearblue-t, ott nem kell nézegetni a csíkokat.
2023. máj. 13. 16:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a bajom az x-epillel, hogy igenis megtévesztő:

Egy normális 10-es teszt (mondjuk Facelle) bizonyos hcg szint elérése után szép erős csíkot mutat. Rendesen fejlődő terhességnél a hcg 2-3 naponta duplázódik, tehát a 25-ös x-epilnek is illene erősnek lenni mondjuk maximum 4 nap múlva, akárhogy számolunk. Na és ez nem szokott igaz lenni, ez pedig a frászt tudja hozni az emberre :)

Tudom, hogy nem erre való a teszt elsősorban, de attól még ez nekem nem tetszik benne.

2023. máj. 13. 20:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a további válaszokat! Miután van pajzsmirigygondom, volt ma délelőtt időpontom Synlabnál és akkor már nézettem egy hcg-t is (tudom, hogy egy érték semmit sem jelent magában, csak kíváncsiság és hirtelen felindulás volt). 197 lett az eredmény, pár órája küldték. Tudom, hogy a egyik vér, a másik vizelet, de tényleg azt hittem ilyen számnál már egy 25-ös teszt erősebb. Ma is tanultam valamit :)
2023. máj. 13. 20:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem 12. dpo most ilyen

[link]

Élőbe rózsaszínes a csík, és nem tudom most eldönteni, hogy ez pozitív vagy csak átver :(

2023. máj. 15. 10:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a 12 dpo még korai az x-epilhez, esetleg érzékenyebb tesztet is próbáltál?
2023. máj. 15. 10:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Facelle tesztet próbáltam, azon nagyon-nagyon halványan sejtetődött, hogy van ott valami :(
2023. máj. 15. 11:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Természetesen a szomorú fej annak szól, hogy szeretnénk gyermeket és nem vagyok benne biztos hogy sikerült, sőt egyre inkább hogy nem :(
2023. máj. 15. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!