Nátha végi peteérés. Belevágnál?
8 napja lettem náthás. Napi párszor fújom az orrom. A még nem ovis kislányomnál is ez a helyzet, de ő neki volt 1 napos láza pár nappal a nátha előtt, 2 hete és náthásabb nálam. A férjemnek nincs tünete.
Szeretnénk kistesót és pont most lesz peteérésem. A lányom 4 hónap múlva oviba megy, így akkor a nátha lesz a mindennapos nálunk szerintem és addig nem biztos, hogy teherbe tudok esni. Ősszel egyszer már sikerült majdnem fél év próbálkozás után, de peteérés után 2 nappal náthás lettem. Ekkor sajnos beteg lett a baba és nem maradt meg a terhesség.
Te belevágnál ebben a hónapban újra? Utána már csak 2 hónap esélyünk van az oviig, amikor úgyis mindig betegek leszünk.
Nettó baromság, hogy amiatt lett beteg.
En azt a dokit messziről elkerülném.
Nekem a fiam abban a hónapban fogant, mikor 40fokos lázzal feküdtem itthon 1 hetet. Még hírtam is miatta, mert csak napjaim voltak vissza a mensiig, és nem akartam lázasan, erőtlenül menstruálni. Nem is jött meg 😅 terhes lettem.
4 éves a fiam, kiscsoportos. Olyan immunrendszere lett, hogy az ovikezdés sem döntötte le.
Lányommal mikor terhes lettem, ott meg kb 5 hetesen a covidot kaptam el. Ő is jó immunrendszernek örvend. Eddig.
Volt egy 3.terhességem, azt meg meg kellett szakítani, mert beteg volt. Ott én nem voltam beteg.
Aztaa. Köszönöm!🥰
Örülök a gyerekeitek egészségének.😊
Utolsó: Sajnálom a terhességmegszakítást.😔
Az orvosod egy idióta. Nátha miatt velőcső záródási rendellenesség... Hol szerezte a diplomáját?
Babaváró vitaminból melyiket szedted? Mivel a lakosság kb fele nem tud érdemben mit kezdeni a folsavval, javaslom a folát forma előnyben részesítését. És szedj kolint is már a tervezés időszakában, ha csak nem eszel minden nap több tojást. Az is fontos!
A nátha miatt ne aggódj, nyugodtan vágjatok bele.
Én pl nem voltam náthás mikor terhes lettem, mégis elvetéltem. A következő ciklusban meg az voltam, és teljesen egészséges kislányom született, problémamentes terhességből.
Covidos voltam az első trimeszterben, de nem csak egy kis náthácska szintjén, azt hittem elpusztulok...
Egészséges, csodaszép Kisfiam született. 18 hónapos, rengeteg nyavaját hoznak haza a bátyjai (3 van), és eddig kétszer volt lázas egy-egy napig.
Válts orvost!!!
Magas láz okozhat vetélést az első hetekben, de egy sima nátha biztosan nem. Bármilyen durván hangzik, a terhességek 25-30%-a, tehát minden 3-4.terhesseg megszakad az első hetekben, természetes szelekció. A velocsoeltarodast pedig nem nátha vagy egyéb fertőző betegség okozza.
Ahogy javasolták, a sima folsavat a lakosság egy része nem tudja felszivni, folátot szedj. A gyógyszertárban segítenek ebben.
Főnöknőm (sokáig nem maradt terhes) kisfia úgy fogant, hogy az igazgató hazakuldte mert láza volt, azzal az intelemmel, hogy "legjobb lesz idegen testen kiizzadni a lázat", szotfogadott, szeretkeztek egyet a férjével, és akkor fogant a kisfiuk (ne kérdezzétek, lázasan hogy volt ereje/kedve szeretkezni, nem tudom, de sokszor mesélte ezt a sztorit).
Ilyenkor gondolj arra, hány drogos, alkesz, láncdohányos lett anya....és ezek mind mind rosszabbak, mint egy megfázás...
A terhességnél a láz az, ami bizony bajt okozhat.
Ne a negatív tényezőkön kattogj. Légy pozitív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!