Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nátha végi peteérés. Belevágnál?

Nátha végi peteérés. Belevágnál?

Figyelt kérdés

8 napja lettem náthás. Napi párszor fújom az orrom. A még nem ovis kislányomnál is ez a helyzet, de ő neki volt 1 napos láza pár nappal a nátha előtt, 2 hete és náthásabb nálam. A férjemnek nincs tünete.

Szeretnénk kistesót és pont most lesz peteérésem. A lányom 4 hónap múlva oviba megy, így akkor a nátha lesz a mindennapos nálunk szerintem és addig nem biztos, hogy teherbe tudok esni. Ősszel egyszer már sikerült majdnem fél év próbálkozás után, de peteérés után 2 nappal náthás lettem. Ekkor sajnos beteg lett a baba és nem maradt meg a terhesség.

Te belevágnál ebben a hónapban újra? Utána már csak 2 hónap esélyünk van az oviig, amikor úgyis mindig betegek leszünk.

2023. máj. 12. 22:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Belevágnék.

Ha egy kis nátha hátráltatna bárkit is, már kihalt volna az emberiség..

Én tavaly az első trimeszterben voltam covidos, tökéletesen egészséges gyerekem született.

2023. máj. 12. 22:51
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem a nátha miatt nem maradt meg a baba nyugi.

Persze hogy vágjatok bele. Szerinted hány ember csinálja és lesz terhes náthásan is? Rengeteg.

2023. máj. 12. 23:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze ennek a náthához?

Én allergiás vagyok, szinte egész évben fújom az orrom, akkor ez alapján sose lehetett volna gyerekem :)

Sajnos nátha nélkül sincs semmi garancia arra, hogy egészséges petesejt fog találkozni egészséges spermiummal, és utána sem éri semmilyen káros hatás.

Tehát szerintem próbálkozzatok nyugodtan! Sok sikert! :)

2023. máj. 12. 23:41
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi van a náthával?

😃😃😃

2023. máj. 13. 01:01
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Ugye, ezt te se gondolod, komolyan, hogy azért nem maradt meg a gyerek, mert náthás lettél?🙄

3,5hete vetéltem el. Nem voltam náthás.

2023. máj. 13. 01:06
 6/18 A kérdező kommentje:
Amikor kiderült anno, hogy terhes vagyok kérdeztem az orvostól, hogy ugye nem gond, hogy náthás lettem a fogantatás utáni napokban. A legnagyobb meglepetésemre azt a választ kaptam, hogy "Majd kiderül.". Azt mondta, hogy a covid, az influenza és egy kis nátha is okozhat gondot. Sajnos pár hét múlva kiderült, hogy a legdurvább velőcső záródási rendellenessége van szegénynek. A nőgyógyász a náthámra (lehet covid volt) gyanakodott, genetikai, örökletes problémát nem talált a genetikus. Én 4 hónapig babaváró vitamint szedtem. A fura, hogy anyukám régen, ugyanúgy a peteérést követő napokban lett beteg, neki elment a baba az első hetekben, nem tudni miért.
2023. máj. 13. 01:41
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne már a náthatol félj ..semmi de semmi nem bizonyítja,hogy a nátha miatt ment el a babád.

Nekem is azt mondták,hogy valoszinuleg a covid miatt lett missed abom de ez soha nem fog kiderülni igazából ...

A betegséget amúgy sem fogod tudni kiszámolni mikor jön és mikor nem...

Nekem a lányom iszonyú beteges volt,a fiamnak pedig még az orra sem csurgott soha.

Szóval ne parazz,nyugodtan probalkozzatok

2023. máj. 13. 05:46
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Az első két terhességemnél pont akkor lettem terhes amikor le voltam gyengülve valami kis nyavaja miatt. Köszönik szépen jól vannak, rqadásul a legnagyobbnak bika erős az immunrendszere. Nincs semmi összefüggés a vetélés és a játha között.
2023. máj. 13. 06:12
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy lettem terhes, hogy lázas óvodai pestist hozott haza a fiam, nem is tudtam róla akkor még, nem egy hétig, hanem kettő hónapig (!!!) voltam beteg, csak nem egyforma intenzitással, a végén már én is úgy voltam vele, hogy szegény gyerek csoda ha megmarad, és semmi baja nem lett, prenatesztet is csináltunk. Ja és még a vitaminnal is el voltam maradva, mert csak azután szedtem, hogy rájöttem, hogy mi a helyzet. Szóval egy hét nátha nem hiszem, hogy számít, vannak egyszerűen ilyenek, hogy egy petesejt/spermium nem egészséges. Nyugodtan vágj bele!
2023. máj. 13. 07:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Első trimeszterben két borzalmas fertőzést csináltam végig, egy hasmenésest meg egy felső légútit, közben hordtam a nagyot játszótérre stb, tehát nem is pihentem, hulla voltam. Biztos voltam benne, hogy ebből vetélés lesz. Most itt szopizik.
2023. máj. 13. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!