8 napja lettem náthás. Napi párszor fújom az orrom. A még nem ovis kislányomnál is ez a helyzet, de ő neki volt 1 napos láza pár nappal a nátha előtt, 2 hete és náthásabb nálam. A férjemnek nincs tünete.
Szeretnénk kistesót és pont most lesz peteérésem. A lányom 4 hónap múlva oviba megy, így akkor a nátha lesz a mindennapos nálunk szerintem és addig nem biztos, hogy teherbe tudok esni. Ősszel egyszer már sikerült majdnem fél év próbálkozás után, de peteérés után 2 nappal náthás lettem. Ekkor sajnos beteg lett a baba és nem maradt meg a terhesség.
Te belevágnál ebben a hónapban újra? Utána már csak 2 hónap esélyünk van az oviig, amikor úgyis mindig betegek leszünk.
Ha egy kis nátha hátráltatna bárkit is, már kihalt volna az emberiség..
Én tavaly az első trimeszterben voltam covidos, tökéletesen egészséges gyerekem született.
2023. máj. 12. 22:51
2/18 anonim válasza:
Nem a nátha miatt nem maradt meg a baba nyugi.
Persze hogy vágjatok bele. Szerinted hány ember csinálja és lesz terhes náthásan is? Rengeteg.
2023. máj. 12. 23:13
3/18 anonim válasza:
Mi köze ennek a náthához?
Én allergiás vagyok, szinte egész évben fújom az orrom, akkor ez alapján sose lehetett volna gyerekem :)
Sajnos nátha nélkül sincs semmi garancia arra, hogy egészséges petesejt fog találkozni egészséges spermiummal, és utána sem éri semmilyen káros hatás.
Tehát szerintem próbálkozzatok nyugodtan! Sok sikert! :)
2023. máj. 12. 23:41
4/18 anonim válasza:
Mi van a náthával?
😃😃😃
2023. máj. 13. 01:01
5/18 anonim válasza:
Ugye, ezt te se gondolod, komolyan, hogy azért nem maradt meg a gyerek, mert náthás lettél?🙄
3,5hete vetéltem el. Nem voltam náthás.
2023. máj. 13. 01:06
6/18 A kérdező kommentje:
Amikor kiderült anno, hogy terhes vagyok kérdeztem az orvostól, hogy ugye nem gond, hogy náthás lettem a fogantatás utáni napokban. A legnagyobb meglepetésemre azt a választ kaptam, hogy "Majd kiderül.". Azt mondta, hogy a covid, az influenza és egy kis nátha is okozhat gondot. Sajnos pár hét múlva kiderült, hogy a legdurvább velőcső záródási rendellenessége van szegénynek. A nőgyógyász a náthámra (lehet covid volt) gyanakodott, genetikai, örökletes problémát nem talált a genetikus. Én 4 hónapig babaváró vitamint szedtem. A fura, hogy anyukám régen, ugyanúgy a peteérést követő napokban lett beteg, neki elment a baba az első hetekben, nem tudni miért.
2023. máj. 13. 01:41
7/18 anonim válasza:
Jaj ne már a náthatol félj ..semmi de semmi nem bizonyítja,hogy a nátha miatt ment el a babád.
Nekem is azt mondták,hogy valoszinuleg a covid miatt lett missed abom de ez soha nem fog kiderülni igazából ...
A betegséget amúgy sem fogod tudni kiszámolni mikor jön és mikor nem...
Nekem a lányom iszonyú beteges volt,a fiamnak pedig még az orra sem csurgott soha.
Szóval ne parazz,nyugodtan probalkozzatok
2023. máj. 13. 05:46
8/18 anonim válasza:
Az első két terhességemnél pont akkor lettem terhes amikor le voltam gyengülve valami kis nyavaja miatt. Köszönik szépen jól vannak, rqadásul a legnagyobbnak bika erős az immunrendszere. Nincs semmi összefüggés a vetélés és a játha között.
2023. máj. 13. 06:12
9/18 anonim válasza:
Én úgy lettem terhes, hogy lázas óvodai pestist hozott haza a fiam, nem is tudtam róla akkor még, nem egy hétig, hanem kettő hónapig (!!!) voltam beteg, csak nem egyforma intenzitással, a végén már én is úgy voltam vele, hogy szegény gyerek csoda ha megmarad, és semmi baja nem lett, prenatesztet is csináltunk. Ja és még a vitaminnal is el voltam maradva, mert csak azután szedtem, hogy rájöttem, hogy mi a helyzet. Szóval egy hét nátha nem hiszem, hogy számít, vannak egyszerűen ilyenek, hogy egy petesejt/spermium nem egészséges. Nyugodtan vágj bele!
2023. máj. 13. 07:12
10/18 anonim válasza:
Első trimeszterben két borzalmas fertőzést csináltam végig, egy hasmenésest meg egy felső légútit, közben hordtam a nagyot játszótérre stb, tehát nem is pihentem, hulla voltam. Biztos voltam benne, hogy ebből vetélés lesz. Most itt szopizik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!