3/18 anonim válasza:
Van rajta valami halvány második kezdemény, de az nagyon sok vízbe mártott teszten is rajta van, úgyhogy ez így negatív.
5/18 anonim válasza:
Szerintem igen. De fontos infó, hogy hol tartasz a ciklusban. Ha ma kéne megjönnie, akkor kevésbé lesz belőle pozitív. Ha 9. dpo, akkor van rá esély.
6/18 A kérdező kommentje:
11 napja volt az aktus.
2023. máj. 11. 20:41
7/18 anonim válasza:
Tr ma nagyon akzív vahy...nem az első kérdésed.
Valami van a teszten, de a legtőbb teszt ilyen lesz tényleg még a víztől is... aktus után minimum 14 napot kell várni. De már másik kérdésednél többen is leírták.
Ez így egy negatív teszt.
Aktus után 19 nappal lesz biztos a teszt. Addig teljesen mindegy mit mutat.
8/18 A kérdező kommentje:
Én nem tudom kiről beszélsz de nekem ez az első kérdésem….
2023. máj. 11. 21:45
9/18 anonim válasza:
Akkor tegnap mindenki aki kérdést írt 11 nappal volt aktus után. Bocsánat csak hihetetlen. Attól a válaszom helyt áll. 14-19 nappal aktus után van értelme a tesztnek és legkésőbb 19 nappal utána már 100% az eredmény.
10/18 anonim válasza:
Pedig szerintem pozitív lesz, de majd írd meg mi lett a vége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!