Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hihetetek a negatív tesztnek?

Hihetetek a negatív tesztnek?

Figyelt kérdés

Párommal rég nem találkoztunk, április 13.án voltunk együtt, majdnem megfeledkeztünk az óvszert használni így egy kicsit anélkül csináltuk. Majd amikor elment levette és megtörölte magát majd még szájjal-kézzel kicsit csinálta nekem.

Április 13.án volt az utolsó menstruációs napom. Tegnap kellett volna megjönnie. 4 tesztet csináltam. Ma második vizeletből, tegnap elsőből meg még ugye előtte is csináltam 2 tesztet. Mindegyik negatív. A mai digitális teszt volt. Még nem igazán akarunk egy ideig.

2023. máj. 10. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem 1 hónapja voltatok együtt, lassan 6 hetes terhes lennél, minden teszt mutatná. Nem vagy terhes.
2023. máj. 10. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan csak késik. Milyen érzékenységű teszteket csináltál egyébként?
2023. máj. 10. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagy terhes. De jól értem hogy a vérzésed utolsó napján orálisan kényeztetett a párod? Ez nem biztos hogy egészséges de ti tudjátok.
2023. máj. 10. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Hihetsz a negatív tesztnek.
2023. máj. 10. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!