Meddig kell "gyertyában" pihizni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Lehet kicsit idétlennek tűnik a kérdésem,de szeretkezés után meddig feküdjek "emelt lábakkal",mielőtt elmennék zucsizni?Pár percnél tovább nem bírom,mert akkor már folyik ki-bocsi-belőlem a felesleg és úgy már nem szeretek pihizni.Ti hogy csináljátok?2008. jan. 5. 20:39
1/8 anonim válasza:
Sehogy. Ami nem folyik be a menet alatt, az nem is fog. Amik így bejutnak, addig amíg életképesek úgy sem fognak eljutni a petesejtig. Elég az a mennyiség ami bemegy.
2/8 anonim válasza:
Hellóka, 5-7 percig szoktam mivel én sem bírtam tovább, utánna pedig jó pár órát fekudtem-igaz- eddig még eredménytelenul....
3/8 anonim válasza:
Én úgy csináltam,h sokat szexeltem a párommal,és mikor elment,akkor kicsit úgy maradtunk,majd amikor már elkezdtek kifelé jönni a gyerkőcök,akkor megtörölköztünk,de a nagyja még így is bennmaradt,folyamatosan szükdöstek ki:)
Nem is kellett nagyon próbálkozni és megfogant a kicsi.Tuti meghaltunk volna a nevetéstől,ha szex után még nekiállok tornászkodni.Nyugi,a genetika nem volt hülye,h csak a leéleterősebb sperma jusson el a petesejtig:)
Amúgy szerintem 1-2 percnél tovább úgysem bírod,mert a fejedbe száll a vér.
4/8 anonim válasza:
Én nem gyertyáztam. Viszont fel sem keltem rögtön a szex után. Egy ideig összebújva voltunk, sokszor így aludtunk el. Ha a párom megunta a fekvést, akkor egyedül aludtam egy jót.
5/8 anonim válasza:
Érdekes, mis sex után szinte minsig mgyünk mosakodni. Ahogy érzem, hogy folyk kifelé, rögtön teszek oda vmit. De azért ugye így is marad bennem elég spermium?? :))
6/8 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy amikor úgy voltunk együtt hogy nem volt ovulációm, akkor sokkal hamarabb és sokkal több kifojt. Amikor az ovulációm volt, szinte nem jött ki semmi. Innen is tudtam, hogy most jókor voltunk együtt. Már összejött :-)
7/8 anonim válasza:
Én csak a derekamat párnáztam ki,de egy jó félórát így voltam.Tegyél oda valamit, ami ki akar jönni,hadd jöjjön,de amúgy nekem ez a módszer vált be 2-szer:-)
8/8 anonim válasza:
szia én úgy csináltam hogy a lábamat feltámasztottam a falra igy elég sokáig kilehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!