Akinek úgymond a gyertyaállástól sikerült teherbe esnie, meddig állt gyertyában? 5-10 perc?
:)
nem attól lesz a gyerek:) Ha jönni akar, jön akárhogy, nem kell gyertyaállást csinálnod. Inkább próbálj rá koncentrálni, ha egyedül vagy, elmélyedni a gondolataidban, meghallani az "életre készülő lélek" hangját!
Próbálj arra gondolni elalvás előtt, hogy választ vársz a gyermekedtől álmodban, mikor érkezik. És reggel gondolj vissza, mielőtt elfelejtenéd az álmod. Amíg a baba nem akar jönni, addig te a fejed tetejére is állhatsz.
szerintem teljesen mindegy a póz.
meg a hátrahajló méhre annyit, hogy nekem az van.megszakítással "védekeztünk", most itt játszik mellettem 7hós kisfiam.
sok sikert
Kb öt percet álltam így, és másodikra próbálkozásra összejött. Én is úgy csináltam, mint az előző válaszoló. Nem tudom, hogy ez befolyásolta e a dolgot, de a másodikkal is kipróbálom.
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!