Mi lehet velem?
Sziasztok!
Először is, szeretném leszogezni hogy nagyon, nagyon régóta tag vagyok, (10 éve kB) sokszor jókat nevetek a hülye kérdéseken, és sosem gondoltam volna hogy valaha ilyet fogok itt kérdezni.. De felkell tennem. Szerintetek terhes vagyok ezek alapján? 😅
Roxanelle fogamzásgátlót szedek 4 éve. Mindig ugyanabban az időpontban, figyelve ha esetleg beteg lennék, menne a hasam vagy olyan gyógyszert szednek ami csökkenti a hatását akkor védekezzunk másképp (is).
Mindig, minden hónapban megjott a "menzeszem" de ebben a hónapban nem. Gondoltam várok egy kicsit hátha, mert fájt a hasam (ami sosem szokott!, mindig meglepetéskent ér hogy mikor jön), de már elkezdtem szedni az új levelet, és még mindig semmi.
Oké gondoltam semmi pánik, majd megjon. Igen ám, de elkezdtem fantom mozgást érezni. Tudjátok, mint mikor rúg a gyerek a pocakban. ( 4 éve szültem) addig a pontig nem is gondoltam terhességre, így csináltam terhességi tesztet. Nem egyet, nem kettőt. Vagy 8-at. Mind negatív. 1 csepp vér jelentkezett a multheten de se több se kevesebb (akkor tapasztaltam ilyet mikor a fiammal terhes lettem, és az orvos utólag mondta hogy ez beagyazodasi vérzés volt. Hát kösz, addig sosem hallottam róla..) Kértem orvoshoz időpontot. Jövőhet szerda. Addig hülyét kapok szerintem... Életem lefogyatekosabb kérdése ez,mindig röhögtem másokon ha ilyet kérdeztek, de lehet terhes lennék? De azt hogy? Nem mutatja az 500 meg a 3000 forintos teszt sem? Lehetetlen. Vagy mégis lehetséges? Egyszerűen nem értem mi történhet, és megesz az ideg addig. Lehet holnap (ma) bekéredzkedem egy magán UH-ra valahova,mert jövőhet szerdáig nem bírom ki. Szerintetek mi lehet ez? Volt már valakivel hasonló? Mi volt a vége? Terhesség vagy csak a hormonok, esetleg álterhes vagyok?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nem vagy terhes. Valószínűleg olyan vékony a méhnyálkahártya, hogy nem tudott megjönni rendesen a megvonásos. Ez benne is van a betegtájékoztatóban, hogy előfordul és ha következő megvonásos sem jön még, akkor orvos.
Azért magzatmozgásnál már elég erősen pozitívnak kéne lenni egy tesztnek. Biztos, hogy nem vagy terhes.
Ha a gyerekednél mutatta a teszt, akkor most is mutatná.
A bélmozgást érzed mert rá vagy kattanva így jobban figyeled magad.
3as🤣🤣🤣🤣❤️
Tudom hogy nem vagyok terhes, mert ilyen a világon sincs, de már minden is az eszembe jutott 😅 most mások röhögnek rajtam szerintem. Nem baj,esküszöm soha többé nem teszek fel ilyen hülye kérdést 😁 köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!