Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petefészek gyulladáskor...

Petefészek gyulladáskor teherbeesés?

Figyelt kérdés
Együtt voltam a párommal és rá 2napra petefészek gyulladásom lett. (Az aktus nem volt teljes, egyéb okok miatt, szóval nem élvezett el a párom.) Ezután véreztem több napon keresztül pedig előtte múlt el menstruációm 1héttel. (De ez a gyulladás miatt lehetett.) Már meggyógyultam, és meg kellett volna jönnie 1hete. Terhes lehetek? Vagy csak a gyulladás "kevert" bele a dolgokba?
2010. okt. 10. 00:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a párod nem élvezett beléd, nagyon kevés a valószinűsége, hogy terhes legyél. Főleg, ha utána is véreztél. Inkább a gyulladás miatt késik.
2010. okt. 10. 06:42
 2/2 Macskajós ***** válasza:
A menstruáció kisebb-nagyobb betegségek, de még stressz miatt is kimaradhat. Nem vagyok szakértő, de szerintem ilyen körülmények között lehetetlen, hogy terhesbe ess.
2010. okt. 10. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!