Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 dpo enyhe barna folyás?

7 dpo enyhe barna folyás?

Figyelt kérdés

Eddig egyszer volt ilyen, akkor kémiai lett a vége 😔 Akkor is a 7 dpo-n volt.

Azóta nem volt ilyen, de pozitív tesztem sem. Ennek 4 hónapja.

Most nem merek örülni, de titkon jó jelnek veszem.

Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

2023. máj. 5. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Hányadik dpon lett vége annak a kémiainak? Hogyan történt?
2023. máj. 5. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Nemvárt napján teszteltem kora délután, mondván, hogy semmi tünetem nincsen arra, hogy meg akar jönni. Nem erős, de határozottan pozitív teszt keletkezett. Kettő is. Örültem, mint majom a farkának, pihentem aznap egésznap onnantól. Másnap megjött...

Gyors kémiai volt, nem húzódott el, mint másnak. 2 teszt meg csak nem csapott be egy vizeletből. Túl hirtelen szakadt vége, de inkább így, mint később 😔 Sokkal jobban jártam így, mint sok nő társam, de azért fájt. Nagyon is. Ezért most bizakodom, hátha nem rosszra utal újra ez a jelenség.

2023. máj. 5. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Reméljük, hogy most nem így lesz. Az tényleg hamar történt. Kivizsgálásokon voltál már esetleg? Lehet progeszteron hiány akár.. vagy csak akkor ott az a petesejt nem volt mégsem életképes vagy ilyesmi.
2023. máj. 5. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!