8-9 dpon enyhe szurkáló alhasi görcsök, hol középen, hol jobb, tegnap pedig bal oldalt. Valakinek volt hasonló?
Figyelt kérdés
Folyamatos feszülést érzek, mintha meg akarna jönni kb. És néha bele szúr, de ez csak pár mp-re. Lehet ez beágyazódás? Illetve még puffadok.2023. máj. 5. 12:47
1/9 anonim válasza:
Akár az is lehet. Főleg, ha máskor nem szoktál ilyet érezni. (Mármint a sikertelen hónapokban) Mióta próbálkoztok?
2/9 A kérdező kommentje:
Sosem éreztem még ilyet. Még másnap éreztem ezt egy picit, azóta nem.
1 éve és 3. hónapja.
2023. máj. 8. 08:38
3/9 anonim válasza:
Drukkolok 🤞 majd írj, hogy mi lett 😊
4/9 A kérdező kommentje:
Tegnap egy nagyon apró barnás színű valami volt a wc papíron. Nem tudom, hogy ez baba vagy a nem várt..
Mindenképp :)
2023. máj. 8. 10:36
5/9 anonim válasza:
Szia mi lett végül?:) én meg ma vagyok épp 9 dpon
6/9 A kérdező kommentje:
Szia. Sajnos megjöt pár napra rá.
Ti mióta próbálkoztok?
2023. máj. 22. 07:37
7/9 anonim válasza:
Nekem első probalkozos hónap, úgy hogy nem számítok nyilván egyből sikerre, ma azt hittem meg is jött világos barnás volt a bugyim törléskor meg nagyon kevés nagyon világos rózsaszín, be is tettem egy betetet, majd mikor mentem pisilni láttam már semmi sincs, olvastam h lehet ilyenkor beagyazodas végett is ilyesmi de egyenlőre számítok a havimra :)
8/9 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek, ritka az első hónap, de hátha te szerencsések közé tartozol.
Drukkolok!
Majd írj hogy mi lett
2023. máj. 24. 07:55
9/9 anonim válasza:
Megjött pontosan 28 napra, pont ahogy az ovulaciom volt onnan 14 dpo-ra de nem is gondoltam hogy összejött, persze kiváncsi voltam, de úgy érzem durván ra gorcsoltem, most el lazultam, igen ritka az első hónap, bár már volt egy vetelesem, ami műtéti befejezés volt, mert nem tudtam a ver alvadasi problemaimrol úgy h most aspirin és pozi tesztől injekcio, azért is gondoltam h korán nézem majd a tesztet, most majd megyek a nőgyogyaszomhoz de szedek meg iszok mindent is ami ra segíthet, de szerintem hagyom ezt az ovu tesztelest is egyenlőre, az is csak ra feszít, ra ér az, úgy hogy élvezem egyenlőre a nyarat, aztán majd kiderül mit hoz a jövő de nagyon drukkolok neked, nektek, írj majd mindig h mizu fogom figyelni az oldalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!