Lehetek így terhes? Meg fog jönni így hogyha sikerült?
Missed ab műtét után vagyok 7 héttel és elkezdtünk újra próbálkozni a párommal. Április 12-en volt az utolsó menstruációm, de csak április 28-án voltunk együtt először és azóta minden nap. Ma van május
2-a. Következő menstruációm 5-én esedékes. Hogyha sikerült valamelyik nap (akár tegnap) akkor meg kell jönnie 5-én? Tudom kell egy hét ha jól tudom mire beágyazódik, de kíváncsi vagyok véleményekre. Meg fog jönni vajon? Mennyi idő mire egy korai terhességi teszt kimutatja? Az együtt lét után mikor?
Ha 3 nap múlva kéne, akkor ha sikerült a teherbeesés, nem szabadna megjönni
Viszont szerintem a hónapban lekéstétek a peteérés időpontját
"Nem csak ovulációkór lökődhet ki érett petesejt."
De, csak akkor.
Viszont ovuláció nem feltétlenül mindig ugyanakkor van, lehetnek hosszabb-rövidebb ciklusok is.
Ovuláció = petesejt kilökődése.
És ovulàció nélkül max a szűz mària esik teherbe, más biztos nem.
Maximum olyan fordulhat elő, hogy az ovuláció nem akkor van, amikor a ciklus szerint számolnád, hanem tolódik. De ha az ovuláció tolódik, akkor a vérzés is ugyanannyival tolódik, azaz ha a várt menzesz napja előtt 5 nappal ovulálsz, akkor a várható időben akkor se fog megjönni, ha nem vagy terhes, mivel ovuláció után kb 14 nappal jelentkezik a vérzés….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!