Halvány a terhességi teszt, vajon babás vagyok?
Sziasztok!
A helyzet a következő.3 hónapig szedtem a fogamzásgátlót, de most decemberbe nem tudtam kiváltani, így ebbe a hónapba nem szedtem.A ciklusaim 25 naposak szoktak lenni. Az utolsó december 1-én kezdődött. Még soha se késett ennyit ugyanis 29-e van és nem jött meg. Ma csináltam egy tesztet. A kontroll csík erősen látszódik és a másik csík halványa. Most nem tudom eldönteni, hogy babás vagyok vagy sem??? A mensimnek semmi jele hogy megjönne. Érzem hogy vannak alhasi fájások de másabb mint máskor.A mellem is néha feszül, hányinger néha de csak pici és arra fogom, hogy ideges vagyok.
Két nap múlva újra tesztelek.
Szerintetek mi a helyzet??

Szia
Az első tesztemen éppen látszódott a 2. csík pár nap múlva már annyira sötét volt mind 2 csík :)
Gratulálok!!!

Ha nem pénzkérdésről volt szó, akkor is bocsi!
Utolsó válaszoló voltam.

Szia!
:) képzeld pont olyan helyzetben vagyok mint te, a legutolsó mensim december 1-jén jött meg, én is ma teszteltem, kb. olyan eredménnyel mint te, a control csík erős, a másik eléggé haloványka. Már mindenhol néztem, falnál, világításnál, nem tudom eldönteni.
Annyit tudunk tenni, hogy pár napot várunk, majd meglátjuk,
szió
Szia kedves hasonló helyzetben lévő lány :)
Igen annyit tudunk tenni hogy várunk és újra tesztelünk. Ha olvasod az üzimet, akkor majd írd meg, ha 100%-an babás vagy. Akár ide, akár privibe.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!