Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11dpo-n már kell, hogy mutasso...

11dpo-n már kell, hogy mutasson valamit a teszt?

Figyelt kérdés

Vagy még korai? Ha fix az ovu.

Általában 26-28 naposak a ciklusaim. Ma vagyok 30.napon, eddig ilyen nem volt. A hónapban ciklus 18.napjára esett az ovu, ez miatt késik mar 2 napja de a dpo csak 11 ma.

Így elméletileg május 3-ra nem várom.

Ma csináltam egy predit de szerintem az csak a szokásos predi csík. Megvartam a 3percet es utána neztem meg akkor már ott volt. De elengedem a hónapot úgy érzem.

2023. ápr. 30. 05:03
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Szia.

Nekem a 10.dpo-n a 25-ös xepil pozitív volt. Bár igen halovány.

Szintén 26-28napos ciklus.

Ma már a 21.hétben vagyunk. 😊

Kisfiamnál anno is nagyon hamar pozitív lett a teszt,szintén 10.dpo. ma már 6 éves lesz.

Amíg nem jön meg a mensi,ne engedd el a hónapot.

2023. ápr. 30. 06:20
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen korán nem érdemes egyértelmű pozitív tesztet várni. Ha van is rajta második csík akkor olyan halvány, hogy nehéz eldönteni, hogy száradási csík vagy pozitív. Kivetel mindig van akinek erősebb de kétlem, hogy ez általános lenne. Ismételd meg 2 nap múlva, hogy erősödik-e. (Mégjobb lenne, ha megvárnád míg késik)
2023. ápr. 30. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok, nekem egyébként volt full negatív tesztem 10. dpon babás ciklusban és 12. dpon extrém halvány. 11. dpon pont nem csináltam de a 12. dpon készült tesztemmel se mentem sokra, nem vettem pozitívnak azt sem. 3 nappal később már jól nézett ki a tesztem. 😊
2023. ápr. 30. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, hogy kell-e, hogy mutassa, nekem már pozitív volt.
2023. ápr. 30. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a predi 9 dpon mutatta mindig, sok volt, jó pár kémiai, missed, normál kb 10 eset volt
2023. ápr. 30. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha biztos az ovu 11.dpo-n a 10-es teszt már mutatja.
2023. ápr. 30. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Predictor 11. napon mutatta egyertelmuen. Belemártottam a tesztbe, 20 mp mulva meg is jelent a 2. csík. Igaz halvanyan de tokeletesen latszott.
2023. ápr. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!