Ne tesztelgess! Én is belefutottam ebbe az erős délutáni teszt után két nappal lett egy halvány reggeli, teljesen ketsegbeestem. Vettem meg három egyforma tesztet a következő három napra. Abból az első és a harmadik ugyanolyan erős volt, a második viszont jóval halványabb.
2019. szept. 19. 08:01
3/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül. A drogériai tesztek nem alkalmasak igazán a hcg mennyiségének mérésére, csak igent/nemet mutatnak. Ráadásul egy idő után le is csökken a szint a szervezetben.
2019. szept. 19. 08:06
4/7 anonim válasza:
Ugyanolyan márkával és reggeli pisiből (ha nem járkáltál ki éjszaka) 3 naponta illik már láthatóan erősödnie. Különböző márkájú teszteket összehasonlítani vagy egymás után gyakran, más időpontokban tesztelni nem érdemes.
Egyébként ha lett egy halvány, az is azt jelenti már, hogy terhes vagy, nem is érdemes hát többet csinálni, ha kíváncsi vagy, aggódsz inkább menj el egy ún. 0-dik ultrahangra is az 5. héten.
2019. szept. 19. 08:06
5/7 anonim válasza:
Én mindig csak 1x teszteltem,persze csak akkor ha már késett. Így mindig egyértelmű eredményt kaptam. Ha negatív volt nem volt 2. csík, ha pozitív akkor ott volt és ugyanolyan erős volt mind két csík.
És persze mindig reggeli első pisiből teszteltem, legkorábban 3 nap késénél. De álatlában megvártam a 6-7 nap késést.
2019. szept. 19. 09:25
6/7 anonim válasza:
*általában
2019. szept. 19. 09:25
7/7 anonim válasza:
Hanyadik hétben vagy? Nálam az történt, hogy 4napos késésnél erős pozítivaz teszteltem, azóta teltek napok, hetek, orvosnál még nem jártam, megmaradt pár tesztem a fiókban, mind ugyanolyan, hát ugye miért is ne csinálnám meg 7het+6napon reggel?! Halvány lett, látszódott, de egyértelműen halványabb, mint az első az elmaradt menstruáció utáni. A szívem kihagyott pár ütemet, megcsináltam még 2db tesztet, ugyanolyan halvány lett, mint az előző.. 😱Másnap rohantam uh-ra. Hát a baba köszöni szépen, jól van, dübörög a kis szíve, mocorogni is láttam.. a többi hcg tesztet kidobtam..🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!