Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abban szeretném kérni a...

Abban szeretném kérni a véleményetek hogy igazából mellem ugyan olyan duzzadt nem apadt le miután menstruáltam es érzékeny is ! Három napja egyfolytában faj a fejem de csak egy oldalt es fem iz van a számban!! szerintetek ez mitől van?

Figyelt kérdés
Köszönöm a. Válaszokat ❤️

#Nikolett ivett 98
2023. ápr. 26. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

És ezt miért a gyerekvállalás rovatba írod?

Terhes nem vagy, az tuti

2023. ápr. 26. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem sem ide kell írni. Ha menstruáltál nem vagy terhes, ne lássunk már mindenbe terhességet...
2023. ápr. 26. 21:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést hogy meg próbáltam véleményt kerni arról hogy ez mi lehet !! Attól meg nem kell le támadni!! Honap elejen menstruáltam!!
2023. ápr. 26. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Én fémes ízt a számban utoljára covidosan éreztem.
2023. ápr. 26. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan jártam . Utolsó menszesz óta nem nyugodtak le a cicik, a következő hónapban nem jött meg. Három hete késik és egy szép 3 centis cisztám van, baba helyett 😅

Remélem nálad nem ez lesz a helyzet 🙏

2023. ápr. 26. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Mivel ide írtál nyilván terhesnek gondolod magad. Csinálj egy tesztet és kiderül.

A kérdésed meg úgy hangzott, mintha most menstruáltál volna, tehát mi a fenétől lennél terhes...

Hogy a melled még mindig duzzadt, sem lehet terhességtől mivel azt írtad mensturáltál, de még mindig duzzadt, tehát mensi óta. Akkor hog yis lehetne terhességre gondolni?

Egyébként mindneki menstruál terhesség előtt, szóval totál értelmestlen amit írtál.

Ami lényeges lett volna: milyen hosszúak a ciklusaid, hol tartasz a ciklusban, volt e ovud, szexeltél e védekezsé nélkül ovu idejében, mikorra nem várod... stb stb.

A tüneteid pedig alapból nem terhes tünetek. És, ha terhességre lehetne csak tünetekből gondolni, nem kéne a teszt.

Ha bizonytalan vagy lőjj el egy tesztet, d eide feltenni ilyen káoszosan egy kérdést, aminek nyilván az a lényege, hogy van egy két kósza tüneted ami fura, talán baba lehet, totál felesleges, és ne csodálkozz, ha sneki nem tud egy tulajdonképpen logikátlanul kiírt kérdésre normálisan válaszolni.

2023. ápr. 27. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!