Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Marc.28.án volt meg mai...

Marc.28.án volt meg mai tesztem megativ,lehet nem sikerült ebbe a hónapba a baba?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Először is:

Rendszertelen ciklusnál mindig úgy kell számonlni, hogy az elmúlt 6 ciklust kell megnézni és a leghosszabb ciklussal kell számolni. Pl, ha 40 nap volt a leghosszabb, és 28 a legrövidebb, akkor vedd úgy, hogy most is 40 napos lesz. Ha letelik a 40 nap tesztelsz egyet.

Másodszor:

Ami a legfontosabb, babát szeretnétek, tessék használni lh tesztet, mert ilyen összevissza ciklus mellett, halvány lila gőzötök sincs arról, mikor lehet ovu, és a rendszertelen ciklus amúgy is nagyon megnehezíti. Azzal megkíméled magad egy halom stressztől, mert egyből tudni fogod mikor van a nem várt napja, illetve, hogy volt e ovu.

Ilyen hosszabb ciklusokban a legtöbbször rendesen peteérés sem történik.

Ha még nem voltál vizsgálaton ideje lenne hormonsort nézetni és rájönni mi okozza ezt a káoszos ciklusrendszert nálad.

Mielőbbi sikert kívánok!

2023. ápr. 27. 12:04
 12/14 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 28. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Rendszertelen ciklusnál ilyen volt az első tesztem. Vártam egy hetet a következő teszttel, mert nem tudtam mikor lenne pontosan esedékes a mensi. Gondoltam ha megjön addig, akkor az is választ ad. Egy hétre rá erős pozitív lett a teszt.

Drukkolok!

2023. ápr. 29. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi újság? Csináltál még tesztet?
2023. ápr. 29. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!