Mikor lett leghamarabb pozitív akár halványan a teszted?
Figyelt kérdés
Ovuláció után hány nappal ?2023. ápr. 20. 08:11
11/33 anonim válasza:
11 dpo reggel nagyon nagyon halvány volt még, délutánra már teljesen egyértelmű (nekem délután volt mindig erősebb)
12/33 anonim válasza:
Nekem meg a 13.dpo-n teljesen negativ volt,és masnapra lett csak halvany pozitiv azaz a 14.ik dpo-n
13/33 anonim válasza:
Pont ezekkel teszteltem. Először csak a 15.napon(ovu ideje biztos.) Az one step volt, nagyon halvány, de mivel már sokszor használtam előtte, tudtam, hogy +, mert előtte mindig hómező volt és nem is voltam terhes. Utána már Facelle, erősödött, de továbbra is halvány volt. Aznap volt csak nagyon erős, "leugrik a csík", amikor elvetéltem 😥(5+2)
14/33 A kérdező kommentje:
Gratulálok
Utolsó sajnálom,nekem 6 hetesen ment el februárban
2023. ápr. 20. 11:29
15/33 anonim válasza:
Sajnálom!☹️Akkor remélem, minél hamarabb sikerül neked újra és minden rendben lesz. Neked kellett műtét?
16/33 A kérdező kommentje:
Nekem nem kellett spontán vetélés lett kaptam injekciót hogy menjen össze a méh mert nagyon nagy volt,aztán verzes csillapító mert ugye durván ömlött a vér
Neked 13as kellett műtét?
Ma lehet csinálok egy tesztet hátha mutat már valamit bár mondjuk még csak dpo9.napon vagyok
2023. ápr. 20. 13:20
17/33 anonim válasza:
Sajnos, én még várok. A dokim műtétet akart, mert aznap még véreztem, de nem darabosan. A kórházban viszont nem javasolták. A nyálkahártyámtól kéne megszabadulni ugye, de nem volt olyan vastag, hogy ne történhetne meg műtét nélkül. Abba kellett hagynom a progit, meg a vérzéscsillapítot, amit még a megtartás elősegítésére kaptam. Egy erősebb menstruációszerű vérzésre várunk, utána kontroll, hogy kiürült-e minden. Aznap viszont elállt a vérzés és azóta semmi☹️Már újra elég halvány a tesztem, remélem, holnap beindul. Se gyulladást, se műtétet nem akarok.😭(Kedden volt a vetélés.)
18/33 anonim válasza:
Dpo 9.napon , de fènykèpen nem látszódott annyira halvány volt
19/33 anonim válasza:
11. Dpo amikor terhes lettem.
Most, hogy megint próbálkozunk 8-9. Dpo, de csak kémiai volt.
20/33 A kérdező kommentje:
Nekem mai negativ lett dpo11
2023. ápr. 22. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!