Mikor csináltál leghamarabb tesztet amin már látszik hogy pozitív hanyadik dpo?
Figyelt kérdés
Meg mutatod?és milyen fajta teszt ?2022. dec. 30. 11:07
1/25 anonim válasza:
Nem várt előtt 2 nappal.
Üdv, 25 hetes kismama. 💓
2/25 A kérdező kommentje:
Gratulálok
2022. dec. 30. 11:10
5/25 anonim válasza:
Hát nekem 28 és 32 nap között jött meg. A 28 naphoz képest 1 nap késésnél csináltam, amin nagyon nagyon halványan látszott valami de nem voltam biztos benne, hogy tényleg ott van-e. 2 nap múlva már egyértelműen látszott.
6/25 anonim válasza:
10.dpon délután màr a facelle halvàny volt. 11dpo reggel a predi kb leugrott
7/25 anonim válasza:
Elmaradt mensikor, 15. dpo-n csinàltam. Volt 1 hònap, amikor mar 10dpo-n elkezdtem tesztelni, aztàn ràjöttem, hogy bele fogok bolondulni, ìgy inkàbb vàrtam. De tudom, hogy nehèz.
8/25 anonim válasza:
9. Dpo negatív, 11. Dpo nagyon nagyon extra halvány pozitív volt a 10es erősségű teszt. Fényképezhetetlenül, csak a lámpafény, felé tartva látszott a két tesz között a különbség. Utána napról napra jobban látszott.
14. Dpon próbaltam predit és a digitális clearbluet, egyértelműen pozitív volt mindkettő.
9/25 A kérdező kommentje:
Akkor ez változó
Nekem volt 1 kémiai már a 8dpo látszott de sajnos 9 napig semmit nem .erősödött aztán 2 hét késéssel meg jött
3as nem tölti be a képet
2022. dec. 30. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!