Nem vart elott 5 nappal lehetnek jeleim terhessegre? Bovebben lent.
Aprilis 8-an voltunk egyutt ferjemmel, elvileg 10en ovulaltam. Azota fura dolgokat erzek magamon, bar tudom, az meg biztosan korai volt, de egesz mult heten erzekeny volt a mellem (foleg a mellbimbom), ha ettem valamit emelyegtem, de nem is igazan volt etvagyam, kb 1.5-2 orankent jarok pisilni. Ma reggel teszteltem, negativ lett, hetfore nem varom, tehat meg mindig van 5 napom. Nem vagyok kifejezetten kivanos semmire, inkabb az van, hogy azert eszek, hogy ne essek ossze. Viszont tegnap elott foztem daralthusos ragut, es mikor beleptem a konyhaba, nagyon csunyan fintorogtam tole. Nem fordult fel a gyomrom, de nem esett jol az illata.
Ma pedig neheznek erzem az izmaimat, fokent a labam faj, es meg csak par oraja vagyok ebren, de gond nelkul visszatudnek aludni.
Annyi meg, hogy a mensim sosem volt tupontos, tehat az ovu idopont sem biztos nalam. Ettol meg lehetek babas? Nagyon szeretnenk mar mindketten, ha osszejonne.
Ha terhesség okozná a tüneteket, akkor bizony a teszt már pozitív lenne.
Nekem is vannak ilyen tüneteim vasárnap óta, csak èn beteg vagyok és tuti nem terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!