Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem vart elott 5 nappal...

Nem vart elott 5 nappal lehetnek jeleim terhessegre? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

Aprilis 8-an voltunk egyutt ferjemmel, elvileg 10en ovulaltam. Azota fura dolgokat erzek magamon, bar tudom, az meg biztosan korai volt, de egesz mult heten erzekeny volt a mellem (foleg a mellbimbom), ha ettem valamit emelyegtem, de nem is igazan volt etvagyam, kb 1.5-2 orankent jarok pisilni. Ma reggel teszteltem, negativ lett, hetfore nem varom, tehat meg mindig van 5 napom. Nem vagyok kifejezetten kivanos semmire, inkabb az van, hogy azert eszek, hogy ne essek ossze. Viszont tegnap elott foztem daralthusos ragut, es mikor beleptem a konyhaba, nagyon csunyan fintorogtam tole. Nem fordult fel a gyomrom, de nem esett jol az illata.

Ma pedig neheznek erzem az izmaimat, fokent a labam faj, es meg csak par oraja vagyok ebren, de gond nelkul visszatudnek aludni.

Annyi meg, hogy a mensim sosem volt tupontos, tehat az ovu idopont sem biztos nalam. Ettol meg lehetek babas? Nagyon szeretnenk mar mindketten, ha osszejonne.

2023. ápr. 19. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha terhesség okozná a tüneteket, akkor bizony a teszt már pozitív lenne.

Nekem is vannak ilyen tüneteim vasárnap óta, csak èn beteg vagyok és tuti nem terhes.

2023. ápr. 19. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tüneteket a hcg hormon okozza, a teszt a hcg hormontól pozitív. Ergo?
2023. ápr. 19. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd magadra, de ez már a százmilliomodik ilyen kérdés... Én is sokszor érzek ilyeneket. Ha terhesség okozná már rengeteg gyerekem lenne. Értsètek már meg, hogy ha a terhesség okozná akkor pozitív lenne a teszt. Ha nem pozitív a teszt akkor nem a terhesség okozza.
2023. ápr. 21. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Először legyél biztos abban hogy mikor ovulálsz.Ha nagyon szeretnétek tudnod kell mikor ovulálsz pontosan.
2023. ápr. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!