4 hetes terhes lehetek, más volt így?
Március 3-án volt az utolsó menstruációm első napja. Mindenki azt mondja, olyan 6 hetes terhes lehetek.
A héten szerettem volna elsőnek menni dokihoz, de megelőzött egy számomra ijesztő dolog, így mentőt hívtam.
Észre vettem világos rózsaszín/barnásabb folyást, bugyin nem látni, hanem csak wc-papíron vettem észre.
Majd kijött a mentő, bevittek vizsgálni, látták a 6mm-es petezsákok, de embrióz még nem.
Azt mondta az orvos, hogy lehet, hogy később fogant a baba, azért nem látni még, majd 10 nap múlva menjek vissza.
Viszont erre a pecsételésre semmit nem mondott, tényleg semmit.
De gondolom ha vetélés álna, vagy ált volna fent, akkor nem engedett volna haza igaz?
Nagyon megvagyok ijedve kérlek segítsetek nekem.
Progeszteront írassál fel, sok esetben segít hogy megmaradjon a baba barnázás, pecsètelès esetèn. Terhes vitamint szedni, D vitamint.
Kívánom hogy minden rendben legyen ! 🌼
Nos. A mentőket tényleg én hívtam.
Kérdezte, hogy be tudok e ballagni a klinikára, mondtam, hogy be persze.
Erre mondták ők, hogy nem inkább maradjak, és küldenek ők egy mentőst, mert ők vetélésnek vélték.
Írtak fel cyclogent, és vitamint, mert ma már normális színű vér is jött, de kevés mennyiségű.
Nem hülyének akartam tűnni, csak nem tudom, hogy ilyenkor mi, hogy merre, csak megijedtem, de a mentősökért nem én könyörögtem, ők mondták inkább üljek le, és várjam meg őket. Ne kövezzetek meg, lehet tényleg butaság volt felhivni őket, csak közel 5 éve szeretnék babát, most össze is jött, és csak tartok mindentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!