Valaki erzett barmilyen jelet is a beagyazodas utan?
Lehet csak bekepzelem.
Fel vagyok fujodva, erzekenyek a mellbimboim, kemeny az alhasam es neha szurkal a mehem.
Kivancsi vagyok kinel milyen tunetek jelentkeztek. :)
Van aki erzi elvileg, de van aki semmit.
Jelet? Persze. A bal alkaromon megjelent egy számsor.
Ne legyél ennyire görcsösen rákattanva, mert ha hónapok telnek el sikertelenül, ki fogsz készülni.
Igen volt. Pecsételés törléskor. Pici vér. Nem is értettem .. más tunetre nem figyeltem fel. Jobb is ha nem figyeled magad csak élsz és elfoglalod magad mással … akkor jön csak össze . Nekem is akkor jött ősze egY év próbálkozás után mikor már feladtam és másra fordítottam a figyelmem..
2,5 hónapos a fiam 🥰🤱🏼
Múlthet kedden barnaztam. 12-13-ra számoltam hogy meg kell jönnie, de nem tette. Ugyhogy lehet az az volt, bar ma szinte leesett a pozitiv a csikrol olyan erős volt.
Első gyerekemnél ez nem volt, ott az elmaradas után pár nappal iszonyat erzékeny lett a mellem. Nem tudom ez most is igy lesz e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!