Mai napon reggel második vizeletből clearblue tesztel ez látszódott. Kb 1-2 napja kellett volna megjönnie. Ez lehet álpozitív vagy egyáltalán pozitív? nem túl halvány?
Figyelt kérdés
#Clearblue #halvány pozití
2023. ápr. 13. 10:40
12/16 anonim válasza:
Normális tesztet csinálj 14-16 nap körül. Ezek a korai tesztek kb. 50%-osak, a papírjuk szerint. Szerintem amúgy 10%. A normál tesztek olyan 70-80%osak.
13/16 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 16. 17:10
14/16 anonim válasza:
#13 mit ide gazdasági válság, csóró a magyar, amikor naponta van pénze többször 20 ezres tesztekre
amúgy gratulálok!
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves #14 , mivel évek óta próbálkozunk és most teljesülni látszik a baba így nekem megéri ez a “befektetés”.
Nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel a mentalitással, de köszi, hogy megosztottad a véleményedet
2023. ápr. 16. 18:28
16/16 anonim válasza:
A több 20 ezer az azért erős túlzás… és amúgy meg az ő dolga mennyi tesztet vesz, mennyi pénze van rá, szerintem az gázabb, ha az embernek tesztre nincs pénze, de gyereket azért vállal…
Gratulálok kérdező, mostmár semmi kétség szerintem 🤞🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!