Pozitív uvolacio utáni napon mi lehet egy pár csepp vér?2 napja volt pozitív
Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 21:34
1/8 A kérdező kommentje:
Pozitív ovulacio teszt utáni napon azaz 2 napja volt pozitív az lh de ma volt pár csepp vér folt
2023. ápr. 12. 21:35
4/8 A kérdező kommentje:
De ha 10.en volt pozitív az lh mert ma volt ez a véres?
2023. ápr. 12. 21:39
5/8 A kérdező kommentje:
9.,10.én együtt is voltunk akkor lehet le késtük az övét?Nem értem hogy is van ez ilyenkor melyik nap az esélyes?
2023. ápr. 12. 21:40
6/8 anonim válasza:
10én volt pozitív az lh teszt, tehát akkor volt az lh csúcs. Az lh csúcsot követő 12-36 órában történik meg az ovuláció, tehát a mostani vérzésedet pontosan ez okozhatja. Ez mondjuk le van írva az ovu teszt betegtájékoztatójába is…
Biztos nem a terhesség okozza.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen ezt gondoltam hogy nem terhesség
Csak ilyenkor az együtt lét hogy jó időzítettünk,mert gondolom a mai késő már?
Pont tegnapi nap ki maradt
2023. ápr. 12. 22:19
8/8 anonim válasza:
Jó lehet mindkettő, de ez sem garancia arra, hogy létrejön terhesség. Azért lehettek együtt ma is ha jól esik, nem kellene ilyen görcsösnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!